1205تشکر
-
Friday 29 July 2011, 01:29
-
Friday 29 July 2011, 03:45
كاربر آشنا
-
Friday 29 July 2011, 11:10
كاربر همراه
از همه دوستان برای نظراتشون ممنونم. البته برام جالب بود که نوع نگاه و ادیت هر کس واقعا متفاوت از نگاه دیگری بود.
در مورد این ادیت ها چیزی که مد نظرم بود بیشتر این بود که می خواستم ادیت متفاوتی در مورد این عکس داشته باشم.به نوعی یکجور اغراق در نمایش این صحنه. البته شاید بسیاری از افراد این مورد رو رد کنند اما برای من تجربه خوبی بود و تا حدود زیادی رسیدن به یک ادیت کاملا حسی.( منظورم این هست که شاید ما در مورد یک عکس خیلی از تکنیک ها و اصول رو بر هم بزنیم اما نتیجه کار واقعا چیزی باشه که دوستش داریم،چیزی شبیه عکاسی حسی که شاید فقط ما به عنوان عکاس با یک صحنه مواجه بشیم و ثبتش کنیم اما از نگاه دیگری این یک صحنه و یا عکس حتی بی ارزش باشه)
اما باز هم از عزیزانی که روی این عکس وقت گذاشتند تشکر می کنم و همچنین خوشحال می شم که باز هم ادیت های متفاوت دوستان دیگر رو هم ببینم و همچنین اگر نکته ای به ذهنشون می رسه بیان کنند.
جناب روزبهانی نظر شما قابل ارزش،اما من خیلی با این حرف موافق نیستم. این که چون یک عکس کادر خوبی نداره و یا به قول شما همینجوریه دلیلی نمی شه که نتونیم و یا نخواهیم روی اون عکس کاری انجام بدیم. البته بله شاید گاهی بعضی از عکسها واقعا انقدر بد باشند که بهتر باشه کلا قیدش رو بزنیم. اما در مورد بیشتر عکسهایی که همه ما ثبت می کنیم فکر می کنم که واقعا جای کار داره و می تونیم روی اونها حتی شده برای تجربه ادیت های گوناگونی رو انجام بدیم.
البته بسیار ممنون که نظرتون رو بیان کردید.
پ ن: جناب دلباز تقریبا ادیت شما نزدیک ترین کاری بود که مد نظر داشتم.ممنون می شم که مراحل کارتون رو بیان کنید.
با سپاس
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
-
Friday 29 July 2011, 11:22
Forum Moderator
به نظر من ادیت روی یک عکس jpg آنهم در این حجم و اندازه خیلی جدی نیست.
-
Friday 29 July 2011, 11:42
كاربر همراه
سلام. البته من ادیتم رو قبل از اینکه پست شما رو بخونم انجام داده بودم و سعی کردم ادیتم بین واقعی و فراواقعی باشه که البته خالی از اشکال نیست. البته باید اعتراف کنم از کار آقای دلباز هم الهام گرفتم.شاید اگه کار آقای دلباز رو نمیدیم ادیتم کمی متفاوت میشد. ضمناً طراحی آقای دلباز در سمت راست برایم جالب بود.
Mehdi10.jpg
-
Friday 29 July 2011, 13:03
-
Saturday 13 August 2011, 19:38
بنظرم ادیت اقای دلباز بهتره.اسمون خیلی نمیتونه توی این ثبت نقش داشته باشه(البته برای عکس کوچه)
ویرایش توسط MOHAMMAD55 : Saturday 13 August 2011 در ساعت 20:01
-
Saturday 13 August 2011, 20:29
سلام خدمت دوستان. دوستان من یک کمک خیلی بزرگ نیاز دارم . من روش درست کردن رنگ های فانتزی رو بلد نیستم . مثل رنگ های موجود در سایت زیر
http://www.davehillphoto.com/adventure/
عکس شماره 3 + عکس شماره 7 تا 11 . مثل رنگ این عکس ها . میشه بگید چجوری به این ها برسم؟
03-There's-the-buoy!.jpg
خیلی ممنون میشم از کمکتون
-
Wednesday 24 August 2011, 23:06
چجوری پرتوی های اتش رو در لباس درست کنیم ؟ 34340634138347382592.jpg
عکس مورد نظر گرفته شده . مانده ویرایش . . مراحل رسیدن به این عکس را بگویید
-
Saturday 1 October 2011, 00:09
كاربر بسیار فعال