رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام . فکر نمیکنم رضا جان . مگر اینکه درخواستی باشد.
ممنون.
FD master
سلام شاهین جان بااجازه شما بکگراند عکسی که ویرایش کردی زیاد خوشم نیومد برای همین یه تغییری دادم ببین چطور شد .
البته اونجورکه می خواستم نشد چون این کاررو خیلی باعجله کردم .
![]()
سلام دوستان
خوشحال میشم نظرتون رو در مورد ویرایش این عکس بدونم
عکس ویرایش شده ( از ترکیب 3 عکس ):
o3dvz6a9cdtdujf4giwb.jpg
عکس اصلی : ( دوربین روی زمین بوده و میخواستم فکوس کردن و عکاسی در شب رو یاد بگیرم که به اینجا رسید ... )
sttnucpffsboke8w9h.jpg
سعید شاهدی
canon 450D + 18-55 ( برای خودم نیست )
با سلام
اولین موردکه فکر می کنم باید دراینجا به کارمی بردید استفاده از کادربندی قانون یک سوم طلایی هست که شما این موردرو رعایت نکردید یعنی کادربندی خوب .
موردبعدی که بیشتر از همه دیده می شه نور ابی هست که شما این مورد رو درتمام تصویر استفاده کردید و باعث شده نور ماه و ستارگان زیاد روشن به نظر نرسه ودرواقع ابی دیده می شه و هم کم نور .
و مورد بعدی که به نظرم می رسه یکسان نبودن رنگ و نور بر روی ساختمانهاست یعنی درقسمتی روشنایی وجود دارد ودر قسمتی سیاهی که این با وجود نور یکسان باید یکنواخت دیده شود .
البته سعی کردم کمی این مورد رو درست کنم ولی با وجود کیفیت پایین تصویر کار جز این نتونستم انجام بدم
امیدوارم جناب lost doul که خوشتون بیاد
![]()
سلام
روی عکس زیر چهار نوع ادیت انجام دادم که می خواستم نظر دوستان رو بدونم.
البته شاید بیشتر این ادیت ها به سمت گرافیکی شدن رفته و به نوعی از ماهیت عکس بودن کار کم کرده!
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
به نظرم عکس اصلی بهتر است
بستگي كامل به مورد استفاده از عكس داره.روی عکس زیر چهار نوع ادیت انجام دادم که می خواستم نظر دوستان رو بدونم.
فقط چيزي كه كمي آزاردهنده است خط سايه تند پايين عكسه كه به ساعت نامناسب عكسبرداري برميگرده.
دربين 4 تا به نظر من سمت چپ و بالايي (سياه و سفيد) بهتره.
موفق باشيد
با عرض معذرت فکر میکنم عکس به خاطر نداشتن کادر شایسته و همینجوری بودن، پتانسیل خاصی برای ادیت ندارد.
با توجه به وضعیت موجود به ادیت زیر فکر میکنم (بیشتر کادر مد نظرم است و اصلاح اون جوی نصف نیمه!)
10.jpg
.