آقاي عبدلپناه عزيز، فاصلههاي سهاستاپي شما درست است....مشكل اين است كه براكتينگ در نظر گرفته شده در نمودار شما يك استاپي نيست و الا همه چيز درست از آب در ميآمد.
آقاي عبدلپناه عزيز، فاصلههاي سهاستاپي شما درست است....مشكل اين است كه براكتينگ در نظر گرفته شده در نمودار شما يك استاپي نيست و الا همه چيز درست از آب در ميآمد.
با تشكر از جناب دكتر روشن و بقيه دوستان
منظور بنده دقيقا اين بود كه براي براگتينگ دوربين در چه وضعيتي بايد قرار بگيرد؟ من تابحال براكتينگ نگرفته ام.
چگونه اين عمل انجام مي گيرد؟
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
درود
جناب رضایی تشریف ببرید توی منوی زیر و بیلبیلک بالایی را برچرخانید خط تیره عمودی به سه قسمت تقسیم می شود و با فاصله یکسان از یکدیگر دور می شوند. نهایتا تا 2+- می توانید بچرخانید که همان ۳ فریمی با اختلاف 2 استاپ هست
موفق باشید
اساتید نمی خواهند پاسخی بر پست 104 داشته باشند؟
سلام
من استاد نيستم ولي دارم ياد مي گيرم كه استاد شوم و بيشتر دوستان در اين انجمن اينگونه فكر مي كنند .
اما نظر خودم :
اولا" عكس شما فاقد اطلاعات مي باشد . (اگزيفت ندارد)
دوما" خود شما هم هيچ اطلاعاتي از نحوه برداشت عكس خودتان (تعداد شات ، استپ هاي نور و نحوه پردازش ) در اختيار قرار نداده ايد
پس بنا براين تنها صحبتي كه ميشود روي اين عكس كرد اين خواهد بود كه ثبت بدي نيست ولي خودرمن از ته رنگ آبي موجود در عكس شما زياد خوشم نيامد بخصوص كه در روي رودخانه به شدت خود نمايي مي كند و عكس شما را كمي از جلوه و گيرايي انداخته است . فكر كنم با بازي كردن غلظت رنگ و اشباع و كمي هم كنتراست به همين نتيجه كه شما رسيده ايد بشود رسيد .
اميد است عكس هاي بهتري از شما دوست گرامي شاهد باشيم .
==========
علي چاوشي
تا اساتید بیایند و پاسخ دهند عرض کنم که هدف شما از این ثبت چه بوده؟ شما hdr کردهاید که چه اتفاقی رخ دهد؟
مگر جز این است که از hdr استفاده میشود تا دامنهی کاملی از روشنایی در عکس داشته باشیم؟
خوب حالا یک نگاه به عکس شما بندازیم آشکارا نقاط بسیاری را میتوان دید که کاملا over هستند. (در رودخانه و در آسمان)
پس شما چه کار کردهاید؟
نمیخوام شما را زیر سوال ببرم. ولی این همه اصرار شما برای نظر دادن در مورد عکسی که چنین ایراد فاحشی دارد را متوجه نمیشوم.
شخصا با کنتراست پایین در برخی نقاط عکس مشکل دارم. جذابیت عکس را پایین آورده است.
حالا من از شما یک سوال دارم. با توجه به این اشکالات آشکار در عکس که بعید میدانم از دید شما پنهان مانده باشند، شما انتظار چه نظری از جانب اساتید دارد که به شما کمک کند؟
ببخشید.
انتظار اینه که دوستان بیان و ایرادات رو بگن . جالب اینه که بعضی دوستان میگن تا اساتید بیان من میگم.......ووقتی این گفته رو فراموش کردن با خیلی زاویه تیز نگاه بالا به پایین دارن
دوست عزیز منظور فقط تمرین HDR بود و راستش فقط دنبال یه کادر پر کنتراست بودم و هیچ چیز دیگه برام مهم نبود.ضمنا من متوجه نشدم دقیقا منظور از ترکیب فرمهای نوری چیه. به هر حال ممنون
حق با شماست .این عکس ترکیبی است از سه برداشت در ایزو 100 - دیافراگم 4 (که اشتباها کم انتخاب کردم) و به ترتیب سرعتهای 160 - 500 - 1600
وممنون که توجه کردین
http://www.imagechicken.com/uploads/...1005569200.jpg
میشه لطف کنید مصداق نگاه بالا به پایین با زاویهی تیز رو بیان کنید.انتظار اینه که دوستان بیان و ایرادات رو بگن . جالب اینه که بعضی دوستان میگن تا اساتید بیان من میگم.......ووقتی این گفته رو فراموش کردن با خیلی زاویه تیز نگاه بالا به پایین دارن
بنده عرض کردم عکس شما، اشکالات آشکاری دارد که نیازی به اظهار نظر اساتید ندارد. با وجود این اشکالات که بعید میدانم از دید شما پنهان باشند، انتظار چه اظهار نظری را دارید که به شما کمک کند؟
آیا این، مصداق نگاه بالا به پایین با زاویهی تیز است؟