/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام
نور سنجی برای قسمت آسمان مثلا 1000/1
نور سنجی برای زمین مثلا 50/1
چطور میشه دوربین رو تنظیم کرد که براکتینگ صحیح دربیاد؟
بهترین حالت دوربین برای HDRI چیه ؟ (AV-TV_P)
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
هیچ دلیل ندارد که از براکتینگ خود دوربین استفاده کنید. میتوانید دوربین را روی مد دستی قرار دهید و طوری تنظیم کنید که روشنترین نقاط، خوب ثبت شوند. از آنجا، شروع کنید به کاهش سرعت با فاصلهی 1 استاپ. تا جایی که جزئیات نقاط تاریک قابل قبول باشد. ممکن است با دو عکس به نتیجه برسید یا با 10 عکس. تنها مساله، این است که حتما باید سه پایه داشته باشید و البته سوژهی شما حرکت نکند.نور سنجی برای قسمت آسمان مثلا 1000/1
نور سنجی برای زمین مثلا 50/1
چطور میشه دوربین رو تنظیم کرد که براکتینگ صحیح دربیاد؟
از آنجا که باید مشخصات ظاهری (فوکوس، عمق میدان، و حتی حساسیت) تمام عکسها مشابه باشند، شما باید در مد اولویت دیافراگم عکاسی کنید تا فقط سرعت تغییر کند.بهترین حالت دوربین برای HDRI چیه ؟ (AV-TV_P)
ای کاش همیشه کارها به همین آسانی بود اگر تنظیمات مربوط به براکتینگ دوربین درست اعمال شوند و محدودیتی نیز وجود نداشته باشد(از نظر تعداد شات) دلیلی وجود ندارد که از این امکان دوربین استفاده نشود. روش دستی همیشه و همواره کارساز نیست با توجه به سرعت عمل روش دستی حتی اگر حرکت ابرها در نظر گرفته شود(که معمولا مشکل ساز میشود) باز نتیچه چندان رضایت بخش نخواهد بود.هیچ دلیل ندارد که از براکتینگ خود دوربین استفاده کنید. میتوانید دوربین را روی مد دستی قرار دهید و طوری تنظیم کنید که روشنترین نقاط، خوب ثبت شوند. از آنجا، شروع کنید به کاهش سرعت با فاصلهی 1 استاپ. تا جایی که جزئیات نقاط تاریک قابل قبول باشد. ممکن است با دو عکس به نتیجه برسید یا با 10 عکس. تنها مساله، این است که حتما باید سه پایه داشته باشید و البته سوژهی شما حرکت نکند.
ترکیب حالت براکتینگ دوربین همراه با مد عکاسی متوالی ,نتایج بسیار خوبی دارد.
بزرگوار؛ای کاش همیشه کارها به همین آسانی بود اگر تنظیمات مربوط به براکتینگ دوربین درست اعمال شوند و محدودیتی نیز وجود نداشته باشد(از نظر تعداد شات) دلیلی وجود ندارد که از این امکان دوربین استفاده نشود....
بنده که نگفتم هرگز از برکتینگ استفاده نکنیم. من در همین معدود hdr هایی که انجام دادهام، تماما روی دست و با برکتینگ عکاسی کردهام.
من در پاسخ به سوال دوستمون عرض کردم که وقتی اختلاف نور بیش از محدودهی برکتینگ دوربین است، چه باید کرد.
حال اگر فرد بداند که اصل کار چیست، میتواند درک کند که چگونه میتوان از برکتینگ استفادههای قویتری کرد.
بعد از مدتها حوس یه HDR به سرمون زد از طرفی اخرین ورژن فتوماتیکس رو هم میخواستم یه تستی بکنم
لذا به پارک نزدیک خونه رفتم و نتیجه
دوستان ایراداتش رو بگن
از این ورژن اخر فتوماتیکش کلی حال کردیم خلاصه
باید فکری برای روشنایی غیر یکنواخت آسمان و رنگ غیر طبیعیاش کنید.