سلام دوستان، یه سوال داشتم در مورد ثبت تصاویر HDR و استفاده از قابلیت Bracketing دوربین برای این کار.
از اونجا که هنوز نتونستم سه پایه تهیه کنم می خواستم بدونم آیا میشه با عکاسی روی دست و بدون استفاده از سه پایه، چند تصویر با نوردهی های مختلف ثبت کرد و از اونها برای ساخت HDR نهایی استفاده کرد؟ دوربین من 60D هست، با توجه به سرعت عکاسی پیاپی این دوربین، به نظرم امکانپذیره، همینطوره؟
برکتینگ به سرعت عکاسی پی در پی دوربین کاری نداره.ممکنه نور سنجی شما طوری باشه که بیشترین نور دهیتون چند ثانیه طول بکشه در این صورت روی دست نمیشه به خروجی خوبی رسید.
اگر نورسنجیتون طوری باشه که سرعت ثبتها بالا باشه میشه.خصوصا روی کادرهای اولترا واید راحت تره.منتها 3پایه از لوازم اصلی یک ثبت صحیح اچ دی آر هست.
اگر فعلا امکان خرید 3 پایه های گران قیمت رو ندارید از همین سه پایه های ارزان توی بازار بخرید کارتون رو به خوبی انجام میده تا بعدها سه پایه خوب و محکم بخرید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام، کار که نشد نداره اما وقتی سرعت شاتر برای آندراکسپوز کردن میاد پایین احتمالاً لرزش مشکل ایجاد می کنه، خیلی باید سعی کنید تا دست محکم و بدون حرکت باشه. در نرم افزار فوتومتیکس، قابلیت این وجود داره که لرزش های ناشی از عدم استفاده از 3 پایه تا حدی کنترل بشه و نیازه تا تیک قسمت هندهلد رو بزنید قبل از ترکیب شدن تصاویر(دقیقاً الآن تو ذهنم نیست کدوم قسمت می تونید این قابلیت رو استفاده کنید ولی سابقاً در هنگام استفاده ازش دیده بودم).
درود
اموزش و مقاله کامل در این زمینه نیاز دارم (نرم افزار فتوشاپ یا فوتو ماتیکس)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
دوستان من یک مشکلی در خلق عکس های HDR دارم. غالب عکسهایی که به این روش تهیه میشه اگرچه عکسهای اولیه شارپ هستند ولی در نهایت عکس نهایی در بعضی مناطق مات می شود و تلاش برای برگرداندن جزئیات هم معمولا به غیرطبیعی شدن تصویر می انجامد (مانند تصویر زیر). بی صبرانه منتظر راهنمایی شما دوستان هستم.
House_HDR2_resized.jpg
سلام
اول اینکه چرا و اینکه کجا باید این نوع تکنیک استفاده شود است که از این مرحله گذر میکنم و سراغ مرحله بعدی میرم که تعداد فریم ها و نوردهی صحیح آنهاست (بطور معمول با 3تا جواب میده) و در مرحله بعدی برنامه ای که با استفاده از آن عکسها را بتوان ادغام کرد (نظر شخصی بنده نرم افزار photomatix) بطوریکه خروجی به طبیعی ترین حالت ممکن باشد.
موفق باشید.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali