صفحه 21 از 58 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 201 تا 210 , از مجموع 572
Like Tree1223تشکر

موضوع: پردازش و تبديل فايلهاي RAW

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

پیش فرض پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw

نقل قول نوشته اصلی توسط arash20d نمایش پست ها
    در مورد دیتیل که توی پست قبلیم لینکش رو گذاشتم (DPreview زحمت رو کشیده )

با زوم 200 %:

.......
    در مورد داینامیک رنج هم مشکل سر نویز هست وگرنه هر نرمافزاری که کنترل شدو هایلایت داشته باشه میتونه داینامیک رنج رو افزایش بده ( فکر نکنم معجزه باشه )

......

در کل یه موضوع باید روشن بشه زمانی که ما فرمت RAW رو میخواهیم کانورت کنیم لازم نیست که کل ادیت های مورد نیازمون رو اعمال کنیم بلکه فقط ایرادات عکس رو باید تصحیح کنیم .ایرادهای مثل خطا های لنز( CA , ویگنتینگ و دیستروشن )یا کنترل نور عکس و وایت بالانس و دست آخر کنترل داینامیک رنج و نویز ریداکشن .

فکر کنم شرکت کنون هم با من م عقیده باشه که بیشتر از این امکانات به DPP اضاف نکرده .
    خوب آرش جان
    اولا: ديدگاه ما در مورد پردازش RAW با هم فرق مي كنه...احتمالا ديدگاه طراحان Adobe هم با بخش نرم افزارهاي Canon فرق مي كنه...براي همين هم هست كه اكثر كاربران حرفه اي، طبق آمار از Convertorهاي Adobe استفاده مي كنند.(آمار رو در يك تاپيك ديگر دكتر روشن اعلام كرده بودند)
    دوما: آن نمونه هاي Dpreview، اولا با نسخه بتاي پروفايلها بوده (كه در تصوير شما هم نوشته Beta) ، يعني آزمايشي و در حاليكه در ويرايشهاي فعلي، نسخه نهايي هم وجود داره (حتما شما ديدي) و دوم اينكه با تنظيمات Default بوده كه قطعا با آنچه قابل استخراج است كاملا متفاوت است.
    سوما: تعريف بنده از دايناميك رنج، با آنچه شما اشاره كرديد متفاوت است...آنچه شما مي فرماييد، همان روشنايي است. (ولي اصرار ندارم حتما اثبات كنم)
    چهارما: در كدام قسمت DPP اصلاح خطاهاي لنز وجود دارد؟ لطفا اگر هست بگيد چون من پيدا نكردم.
    و در آخر...هدف ما قسمت كردن تجربيات و پيدا كردن بهترين راه براي پردازش بهينه تصاويرمون هست...مانور شديد شركتهايي مثل Adobe برروي مثلا Smart Objectها در فتو شاپهاي نسخه هاي اخير، نشوندهنده ارزش انجام ويرايشها در Convertorها در فايلهاي RAW هست...داشتن يك روش غيرتخريبي و انعطاف پذير...و اين هم با استفاده از DPP شدني نيست.(البته منظورم Smart Filter نيست)
    به عنوان يك علاقه مند به عكاسي Landsacpe، در كنار لايه ها، Smart Objectها رو دومين ابزار قدرتمند در اين زمينه مي دونم.
    به هر حال از نظر من، لزومي نداره نرم افزار شركت كنون، بهترين باشه...شركتهاي مثل Adobe كارشون اينه و شركتهايي مثل كنون كارشون چيز ديگه ايه!
    ولي خداييش پنل كاربري DPP در مقابل مثلا ACR ، اونقدر جذاب نيست!:cool:
    اما خوب...قضيه راههاي رسيدن به خداست ديگه.
    فعلا...
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط K_NMT نمایش پست ها

چهارما: در كدام قسمت DPP اصلاح خطاهاي لنز وجود دارد؟ لطفا اگر هست بگيد چون من پيدا نكردم.
    سلام:

آقای نعمت اللهي ورژن DPP مورد استفاده شما چیست؟

ARASH II و K_NMT تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4984

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    سلام:

آقای نعمت اللهي ورژن DPP مورد استفاده شما چیست؟
    ممنون جناب قشقايي
    ظاهرا ورژن من قديمي تر است.
    به هر حال هدف من، مقايسه DPP با ACR يا Lightroom نبود...من سعي كردم در جواب دوستمون در مورد بازسازي رنگها بگم كه با استفاده از پروفايلهاي دوربين در نسخه هاي اخير ACR و Lightroom، امكان بازسازي رنگها مانند نرم افزارهاي مثلا شركت كنون، فراهم شده و من شخصا از اين امكان استفاده كرده ام و بسيار خوشحالم كه مجبور نيستم گاهي سراغ DPP برم و آنچه در Lightroom براي Workflow من حسن هست، كنار بذارم.
    ولي در جوابهاي دوستان، اشاره اي به استفاده از پروفايلهاي جديد نشد!
    يعني كسي از اينها استفاده نمي كنه؟
    من هم از نسخه هاي Beta و حالا از نسخه هاي نهايي استفاده مي كنم.
    در مقاله Dpreview هم منظور نسخه بتاي ACR 5.6 بوده...نه پروفايلهاي بتا (من اين طور متوجه شدم)...چراكه پروفايلها، اصلا كاري به شارپنس و ديتيل ندارند (منظور Picture Styleها نيست).
    به هر حال...گفتم از اصل بحث دور نشيم.
    فعلا...
    ویرایش توسط K_NMT : Monday 11 January 2010 در ساعت 18:10
    QashQai تشکر می‌کند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر فعال ARASH II آواتار ها
    تشکر کرده
    1259

یه مقدار کلی برسی میکنم تا قضیه برای دوستان بهتر مشخص بشه .
    چرا ما از فایل های RAW استفاده میکنیم ؟ و چرا دوربین نمیتونه بهترین کیفیت رو روی فایلهای JPG نگاه داره ؟
    (البته جواب رو همه میدونن )ولی توضیح میدم :
    پردازنده دوربین هم قدرت لازم و هم زمان کافی برای پردازش نداره , در نتیجه شما میتونید ( بشرطی که فایل خام (RAW ) موجود باشه )با قدرت پردازنده دسکتاپ تون با زمان کافی بهترین خروجی رو از عکسهاتون داشته باشید. خوب حالا میمونه نرم افزار و الگوریتمی که باهاش اطلاعات فایل خام رو خوند و به یه عکس عالی تبدیلش کرد .
    هر شرکت دوربین سازی میتونه از همون الگوریتمی که برای بدست اوردن JPG توی دوربینش استفاده کرده داخل یه نرم افزار جا بده که با زمان کافی و قدرت پردازنده بیشتر شما تو خونه اون کار رو انجام بدین .
    خوب این الگوریتم خیلی مهم هست و (بنظر من ) نمیشه به الگریتمی دست یافت که بهتر از الگوریتم خود شرکت سازنده دوربین ساختار فایل RAW رو شناسایی کند و رنگهای واقعی و دیتیل بیشتر را بدست آورد .
    یادمه فوجی با اون CCD های 8 ضلعیش میتونست از دوربین 6 مگا پیکسلییش عکسهای 12 مگا پیکسلی تولید کند که واقعا " از دوربینهای 8 مگا پیکسلی عصر خودش دیتیل بیشتری داشت . و بدست آوردن این الگوریتم نیاز به شناخت ساختار سخت افزاری داره و اگه بخوام مسئله رو پیچیده تر کنم باید یا آور بشم که ما توی یه دوربین 12 مگا پیکسلی فقط 3 مگا پیکسل رنگی ( که از 4 رنگ تشکیل شده ) داریم و 12 مگا پیکسل تک رنگ هست و بدست آوردن 12 مگا پیکسل رنگی ( هر کدام از 3 رنگ) لازمه همین الگوریتم هست .
    .....
    یه مورد دیگه هم هست که من توی DPP دیدم :
    ساختار لنزها (لنزهای کنون )و خطاهاشون کاملا" برای نرم افزار تعریف شده هست و مثلا" برای کنترل CA نیازی به تنظیم کردن نداره و فقط کافیه که فعال بشه , در صورتی که توی ACR شما باید خودتون تنظیمات رو کم و زیاد کنید تا CA از بین بره و نتیجه رو حتما " با هم مقایسه کنید . حتی DXO که مدل دوربین و لنزتون رو بطور کامل دانلود میکنه و اتوماتیک خطاهای لنز رو برطرف میکنه مثل DPP نمیتونه CA رو 100% از بین ببره .
    (از بین بردن CA خیلی به دیتیل عکس کمک میکنه )
    ........

خب حالا شما اگه فکر میکنید که ACR کیفیت بهتری به شما میده مشکلی نیست ولی استفاده از امکانات فتو شاپ و .... هیج محدودیتی واسه کسی که عکسهاش رو با DPP کانورت کرده نداره و مشکلی برای این کار نمیبینم .
    Anoosh-Em، moeinP و Mehdi Rojaie تشکر می‌کنند.
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

با استفاده از پروفايلهاي دوربين در نسخه هاي اخير ACR و Lightroom، امكان بازسازي رنگها مانند نرم افزارهاي مثلا شركت كنون، فراهم شده و من شخصا از اين امكان استفاده كرده ام و بسيار خوشحالم كه مجبور نيستم گاهي سراغ DPP برم و آنچه در Lightroom براي Workflow من حسن هست، كنار بذارم.
    جناب نعمت اللهی عزیز،

می‌تونم بپرسم که شما این پروفایل‌هایی‌ که میگید رو خودتون تهیه کردید یا از جایی دانلود کردید یا اصلا همون پروفایل‌های ACR را استفاده می‌کنید؟

یک سوال دیگه اینکه آیا میشه رنگ‌ها رو در فایل RAW با یک نرم افزار تبدیل فایل RAW اصلاح کرد و بعد بقیه کارها رو در ACR انجام داد؟
    ج.ابراهیمی
    instagram

تشکر کرده
    1259

نقل قول نوشته اصلی توسط jebrahim نمایش پست ها
    جناب نعمت اللهی عزیز،

می‌تونم بپرسم که شما این پروفایل‌هایی‌ که میگید رو خودتون تهیه کردید یا از جایی دانلود کردید یا اصلا همون پروفایل‌های ACR را استفاده می‌کنید؟

یک سوال دیگه اینکه آیا میشه رنگ‌ها رو در فایل RAW با یک نرم افزار تبدیل فایل RAW اصلاح کرد و بعد بقیه کارها رو در ACR انجام داد؟
    این پروفایل ها تنظیماتی هست که توی خود Camera raw (توی ورژن 5.6 ) هست که میتونید از پروفایل های خود دوربین استفاده کنید .

که البته من باز نتونستم رنگی کاملا" مشابه Jpg خود دوربین بدست بیارم ( تنظیمات دوربین در حالت استاندارد و با انواع پروفایلهای ACR که البته در حالت استاندارد دوربین بهترین نتیجه رو داشت ولی باز شبیه JPG نشد )

البته اگه یه نگاه به رویو G11 که اخیرا" DPreview انجام داده بندازید مقایسه ACR defaultو پACR profileبا رنگ JPG مقایسه بکنید :

کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/canong11/page6.asp
    ACR profile خیلی وضعیت بهتری پیدا کرده ولی باز کاملا " شبیه خروجی DPP , jpg نشده .

در ضمن جناب نعمت اللهی عزیز عرض کنم که توی این تست از ACR 5.6 استفاده شده و نسخه بتا نیست و اگه یه نگاهی هم به نتیجه تفکیک دیتیل بندازید تفاوتش با نسخه بتا میتونیدبسنجید :
    زوم 200%

باز تصمیم با شما , قصد ما فقط اطلاع رسانی و یاد گرفتن از شما اساتید و دوستان خوب هست .
    Hamid Moradi، M.Mobin، jebrahim و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش زمانی
    5DII A7RII

تشکر کرده
    4984

نقل قول نوشته اصلی توسط arash20d نمایش پست ها
    یه مقدار کلی برسی میکنم تا قضیه برای دوستان بهتر مشخص بشه .
    چرا ما از فایل های RAW استفاده میکنیم ؟ و چرا دوربین نمیتونه بهترین کیفیت رو روی فایلهای JPG نگاه داره ؟
    (البته جواب رو همه میدونن )ولی توضیح میدم :
    پردازنده دوربین هم قدرت لازم و هم زمان کافی برای پردازش نداره , در نتیجه شما میتونید ( بشرطی که فایل خام (RAW ) موجود باشه )با قدرت پردازنده دسکتاپ تون با زمان کافی بهترین خروجی رو از عکسهاتون داشته باشید. خوب حالا میمونه نرم افزار و الگوریتمی که باهاش اطلاعات فایل خام رو خوند و به یه عکس عالی تبدیلش کرد .
    ........

خب حالا شما اگه فکر میکنید که ACR کیفیت بهتری به شما میده مشکلی نیست ولی استفاده از امکانات فتو شاپ و .... هیج محدودیتی واسه کسی که عکسهاش رو با DPP کانورت کرده نداره و مشکلی برای این کار نمیبینم .
    خوب آرش جان
    همونطور كه قبلا گفتم ديدگاه ما درباره پردازش RAW متفاوت هست...لازم هم نبود فقط براي منظوري كه شما اشاره كرديد، اين تاپيك اينقدر مفصل باشه.
    مجبورم باهاتون مخالفت كنم كه هدف از پردازش RAW، اوني نيست كه شما اشاره كرديد و كمي مفصل تر و دقيق تر است.
    نگاهي به پيشرفتهاي كانورتورهاي RAW نشون مي ده كه موضوع كمي مهمتر هست.
    در مورد لينكهاي بعدي شما در سايت Dpreview ، من هنوز به خطاهاي تنظيمات Default اصرار دارم و هنوز هم كمي برتري مثلا DPP در بازسازي رنگها رو به امكانات وسيع مثلا Lightroom ترجيح نميدم. (اين شد شخصي)
    اما جمله آخر بولد شده شما كمي اشكال دارد.
    يك مثال نقض: شما امكان استفاده از خروجي RAW به فتوشاپ بصورت Smart Object رو به هيچ وجه در DPP نداريد و اگر با اين قابليت آشنايي كافي داشته باشيد، مي دانيد كه چقدر ارشمند است.
    فعلا...
    ARASH II و QashQai تشکر می‌کنند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

تشکر کرده
    1259

خوب آرش جان
    همونطور كه قبلا گفتم ديدگاه ما درباره پردازش RAW متفاوت هست...لازم هم نبود فقط براي منظوري كه شما اشاره كرديد، اين تاپيك اينقدر مفصل باشه.
    ......................
    با سلام
    قابلیت Smart Object در فوتوشاپ یکی از با ارزش ترین مواردی هست که به فتوشاپ اضافه شده ( البته چیز جدیدی نیست ) و این که میتونیم فایلهای Raw رو به صورت Smart Object در بیاریم یه نعمت بزرگی هست , بدین معنی که در حین ادیت کردن اگه تغییرات پایه (کنترل رنگ و نور و.... ) رو بخواهیم تغییر بدیم فایل RAw دومرتبه باز خوانی میشه و تغییرات مجدد اعمال میشه . , ولی ....
    ولی من 1000 تا سایت میگردم که مناسب ترین بادی و لنز و... گیر بیارم تا بهترین خروجی و رنگ و دیتیل با کمترین خطاهای لنز نصیبم بشه و راحت نمیتونم از اختلاف خروجی DPP و ACR بگذرم .
    من به شخصه با کنترل رنگ و دیتیل و خیلی شدید تر حذف کامل CA با ACR مشکل دارم و تر جیح میدم اول فایلم رو بر اساس هدف کارم اصلاح کنم و کانورت شدش رو توی فتوشاپ ببرم.
    و خوب اینو قبول دارم که چون از قابلیت Smart Object برای فایل RAW نمیتونم استفاده کنم , اگه تغییری توی بیس عکس بخوام بدم باید دومرتبه برم و از فایل RAW کانورت بگیرم .(فقط کارم مشکل تره ولی چیزی از دست نمیدم )
    ...............

پ ن:
    وارد کردن فایلهای RAw به صورت Smart Object از طریقه File < Open AS Smart Object و برای ادیتش کلیک راست روی عکس و Edit Contents

پ ن 2: عذر خوا هی میکنم که مفصل توضیح میدم آخه پاسخ ها صرفا" برای من و شما نیست .
    موفق باشید
    A_Maddah، K_NMT، raffi و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام:

من هم با این موضوع موافقم که DPP عملکرد بهتری روی فایل خام دوربین های کانن با دقت به داینامیک رنج و رنگ ها و ... دارد. اما منکر عملکرد و قابلیت های برنامه هایی چون فوتوشاپ یا لایت روم نیستم از این رو اغلب موارد اول با DPP به تنظیمات اصلی و تم رنگی یا .... میرسم بعد خروجی tiff16bit و سپس کار با این فایل در فوتوشاپ ( اگر که نیاز آن احساس شود یا ویرایش های موضعی یا ترکیبی یا ... در غیر اینصورت همان DPP کفایت کننده خواهد بود ) و سپس بررسی مجدد فایل خروجی فوتوشاپ در DPP جهت تشابه با ایده اصلی یا احیانا تغییرات احتمالی رنگها و ...

در کل بنظرم هر کدام که نیاز باشد میباید استفاده شود ولی عملکرد DPP در ظاهر روی فایل خام دوربین های کانن نسبت به فوتوشاپ روی داینامیک رنج ، رنگها و .. عملکرد بهتری است ( با توجه به آنکه سخت افزار و نرم افزار هر دو از یک شرکت هستند این موضوع طبیعی است )

CA رو احساس میکنم ACR هم رفتار کنترل کننده خوبی روی این موضوع دارد.

تو این برنامه های ویرایشی موجود و استفاده شده، از دیده من DXO رفتاری نزدیک به DPP دارد و قابل قبول.

خوب این موارد کاملا مربوط به تجربه شخصی است و نمیتواند همه جا مورد استفاده قرار گیرد برای من که از روی علاقه و ... عکاسی میکنم هر روشی مجاز است ولی برای دیگر دوستان از دیده کلی زمان صرف شده برای یک عکس برای کسی که بطور حرفه ای ( منبع در آمد ) کار میکند مسلما ارزشمند خواهد بود از اینروی ساده ترین روش همیشه بهترین حالت خواهد بود هر کدام که بهتر در دسترس باشد ( برای کاربر ) و چه روش های ترکیبی که شاید عادت شده ( هر چند مشکل باشد ) چه روشی دیگر و ... که معیار برترین روش ها (برای یک عکاس) همان غایت کیفیت در خروجی خواهد بود.

موفق باشید
    ARASH II، Shahrouz، K_NMT و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4984

خوب دوستان
    با تشكر از آرش و افشين عزيز از ادامه بحثي كه به نظر من مفيد بود;)
    فكر كنم لازم باشه ويرايش جديد DPP رو يه آزمايشي بكنم:)
    آرش جان
    منظور من از مفصل شدن تاپيك، جوابهاي مفصل و البته مفيد شما نبود...منظور كل تاپيك بود.
    افشين جان
    در مورد تنظيمات دايناميك رنج در DPP گفته بوديد...اگه ممكنه كمي بيشتر توضيح بديد.
    فعلا...
    QashQai تشکر می‌کند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

صفحه 21 از 58 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین