دکتر روشن یک دنیا ممنون
مشکل از profile مانیتور بود که کلا پاک کردم و مشکل رفع شد...درایور شرکت ویو سونیک به جای مدیریت رنگ،بیشتر مسئله ساز بود.
دکتر روشن یک دنیا ممنون
مشکل از profile مانیتور بود که کلا پاک کردم و مشکل رفع شد...درایور شرکت ویو سونیک به جای مدیریت رنگ،بیشتر مسئله ساز بود.
وحید بیگدلی
پس از کلی پرس و جو و تلاش برای خرید کارت خاکستری 18% و یا color checker که البته هرگز هم به نتیجه نرسید ,امروز دست به کار شدم و خودم درستش کردم
چاپش کردم و چسبوندم روی یک قاب نازک پلاستیکی ,امروز در طبیعت(فضای خارج) و فضای بسته تستش کردم
نتیجه کاملا مثبت است و اینکه متوجه شدم دوربین معمولا و در بیشتر وقتها وایت بالانس را اشتباه میکنه خصوصا در فضاهای بسته
و اما یک سوال:
اگر وایت بالانس در مرحله پردازش فایل raw به درستی انجام پذیرفته باشد آیا نیازی به مرحله از بین بردن ته رنگ در ps وجود دارد؟
سلام بردیا جان
این عکسی که شما قرار دادید در مد رنگی RGB قرار داره و قسمت خاکستری آن خاکستری نیست! و از ترکیب 3 رنگ اصلی بوجود آمده.
خطاهای چاپ هم که بماند!!!!! برای امتحان همین فایل را با چند دستگاه چاپ دیجیتال مختلف (زیراکس ، مینولتا و ....) چاپ کن تا اختلاف ها و کالیبره نبودن ها و اپراتورهای خبره!!! و ...... خودش رو نشان دهد.
راستی خاکستری 18 درصدی که من بدست آوردم با تصویری که شما قرار دادی خیلی تفاوت داشت! زمانی خاکستری 18 درصد بدست میاد که مد رنگی در حالت CMYK باشه و درصد C و M و Y برابر 0 درصد
ودرصد رنگ B برابر با 18% باشه.
اگه در مطلبم اشتباهی بود لطفا دوستان متذکر شوند
ویرایش توسط Amir Tavakoli : Saturday 5 June 2010 در ساعت 02:21
سلام
یه مشکلی هست که چند وقت هست ذهن مو رو مشغول کرده اینه که چرا در فتوشاپ و لایت روم عکس با عکسی که در دوربین میبینم کلا متفاوته
منظورم از لحاظ رنگ و کنتراست و.. هست
البته در acd see به نظرم مشکلی نداره و به دوربین نزدیک تر هست
.............................
مطلب دیگه این هست که چگونه میتونم بصورت دسته ای عکسهای raw رو به jpeg تبدیل کنم؟
...
در باره اختلاف تصویر حاصل از پردازش در لایتروم و یا مبدل آدوب (که من از دومی استفاده می کنم) با تصویری که از فایل خام DNG در ACD See Photo Manager 2009 نمایش داده می شود بنده به مرز جنون رسیده امیه مشکلی هست که چند وقت هست ذهن مو رو مشغول کرده اینه که چرا در فتوشاپ و لایت روم عکس با عکسی که در دوربین میبینم کلا متفاوته
منظورم از لحاظ رنگ و کنتراست و.. هست
البته در acd see به نظرم مشکلی نداره و به دوربین نزدیک تر هست
هر کاری می کنم نمی توانم همان تصویر را بدست بیاورم. اگر می شد همان کیفیت تصویر را داشت یا می شد دوربین را جوری تنظیم کرد که معادل آن را به صورت JPG بدهد;) دیگر هیچ غمی نداشتم و اصلاً بیشتر عکس ها ویرایش نیاز نداشت! یا زمان ویرایش کم می شد.
اگر کسی می دونه این ACDSEE اطلاعات را از کجای فایل بیرون میکشه ما رو هم در جریان بگذاره.
وقتی در مبدل ویرایش می کنم شاید تصویر بهتری هم بدست بیاد اما باز در مقایسه تصویر ACDsee بیعی تر است.
سلام
انتخاب پروفایلهای رنگ در لایت روم و ACR مشکلرا شاید کمتر کند. اگر باز هم راضی نشدید چارهای ندارید بجز استفاده از نرمافزارهای Native دوربینتان مانند Nikon Capture NX و DPP .
یعنی تمام دوستانی که از لایت روم یا فتوشاپ استفاده میکنند این مشکل رو دارند؟
...
در واقع، این مشکل نیست. بله. درست است که ACDsee عکسها را بیشتر شبیه LCD دوربین تان نشان میدهد اما آنچه که ACDsee نشان میدهد و آنچه که در همان ابتدا در ACR/Lr میبینید، فقط یک Preview است. این Preview بسته به تنظیمات نرمافزار، میتواند متفاوت باشد. ACDsee احتمالا همان ابتدا یک curve را بر فایل اعمال میکند و اشباع را کمی بیشتر میکند و بیشتر شبیه خروجی jpeg می گردد. اما ACR این کار را نمیکند و منتظر دستورات کاربر میماند.
اگر واقعا همان preview اولیه برایتان مهم است که شبیه jpeg باشد میتوانید روی یک عکس landscape و یک عکس پرتره یک سری تنظیمات را ( مانند پروفایل مخصوص، curve و vibrance و کمی شارپ سازی) را اعمال کنید و آن را به صورت یک Preset ذخیره کنید. موقع import عکسها، لایت روم امکانی دارد که با آن میتوانید preset را به همه عکسها اعمال کنید و پس از import عکسها را آنطور که میخواهید ببینید.
مشکل من این است که نمی توانم چنین تنظیماتی را پیدا کنم.اگر واقعا همان preview اولیه برایتان مهم است که شبیه jpeg باشد میتوانید روی یک عکس landscape و یک عکس پرتره یک سری تنظیمات را ( مانند پروفایل مخصوص، curve و vibrance و کمی شارپ سازی) را اعمال کنید و آن را به صورت یک Preset ذخیره کنید. موقع import عکسها، لایت روم امکانی دارد که با آن میتوانید preset را به همه عکسها اعمال کنید و پس از import عکسها را آنطور که میخواهید ببینید.
در واقع هدف من این است که وقتی فایل خام DNG و JPEG که ساخته ام پشت سر هم در ACDSEE مرور می شود تفاوتی نداشته باشند. اما هر کاری که می کنم متفاوت می شود. ممکن است با صرف وقت و تنظیم دقیق فایل JPG خوبی بسازم که وقتی با پریویوی ACDSEE مقایسه می شود بهتر باشد اما نمی توانم همان پریویو را به صورت JPG داشته باشم.
ACDSee این منحنی را برای عکس ها بالاخره از یک جایی می آورد دیگر؟ اما از کجا . . ؟ مخصوصاً در زمینه شارپنس تفاوت مشهود است.
سلام
کمک کنید که مردم
ویندوزم 7 (32 بیتی)هست لایت روم 2.6و فتو شاپ cs4دارم میخوام camera raw را روووشون نصب کنم لطفا کمک کنید