اینو ویرایش حساب نکنین، یه سیاه مشق فکر کنم اسم بهتری باشه
اینو ویرایش حساب نکنین، یه سیاه مشق فکر کنم اسم بهتری باشه
اصلان نورقاسمی
این هم ویرایش اغراق آمیز
کارهای اصلی این عکس حدود نیم ساعت کار برده و نیم ساعت هم صرف Enhance کردن تصویر شده . غیر از افکت خورشید , چیز دیگه ای به عکس کم یا اضافه نشده ( گرچه نور خورشید و جهت نور ابرها یکسان نیست ولی بیشتر یه سلیقه شخصی بوده . همچنین ته رنگ گرم پائین عکس)
تا چه قبول افتد و چه در نظر آید
آقا مسعود انقدر عکس شما خوب بود که حیفم اومد ادیتش کنم
ولی من این ویرایش رو میپسندم
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
تو باغ يكي از دوستان دنبال شكار بودم كه دنبال كردن امتداد پرواز يه پروانه راهنماي ثبت اين عكس شد.
اصل عكس
بعد از ويرايش
سلام
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام:
بیشترین تغییری که بنظرم میشد روی این عکس داد همینقدر بود
عکس اصلی
عکس ویرایش شده
بزرگترین مشکلی که در این ویرایش پیش روی من بود این نکته بود که من نمیدونستم دقیقا چه چیزی رو باید تقویت میکردم و تاثیر چه چیزی رو کم!
این مورد به کادر انتخابی نه چندان مناسب صحنه ثبت مربوط بود شاید بتوان پذیرفت ( جهت بهتر بودن ) عکاس با توجه به غایت ویرایشی که برای هر ثبت مد نظر دارد ( ضمن انتخاب کادر دلخواه خود) نیم نگاهی هم به چند ساعت بعد پشت کامپیوتر داشته باشد
خوب آقای حسینی این ها نظر شخصی من در قبال ویرایش روی این عکس بود و الزما درست نیست ضمن آنکه از ارزش عکستان چیزی کم نمیکند ممکن است دوستان خوب فروم با ایده ای بهتر عکس را به مرحله قابل قبول تری نسبت به این ویرایش ( من ) برسانند
موفق باشید
نباید ابرها رو اضافه میکردم اما تقریبا مجبور شدم چون بدون ابر , آسمان تقریبا هیچ کشش و. جذابیتی نداشت
کشیدگی هم عمدا انجام شده . چرا که عکس اولیه از لحاظ چیدمان خطوط هیچ عمق و کششی ایجاد نمیکرد ( هرچند قسمت لبه ساختمان نیاز به کار بیشتری داشت که وقت زیاد میخواست )
کمی حالت رویایی به عکس داده شده
تن رنگ ها عوض شده
در قسمت بالا و پائین , کمی عکس تیره شده
کنتراست افزایش پیدا کرده
در کل عکس سختی برای ویرایش بود
امیدوارم ایده های بهتری برای ویرایش پیدا بشه
سلام با اجازه شما این هم ادیت من ایده ابرو هم از دلباز گرفتم
اگه ویرایش کمی بی دقت شده عذر می خام نتونستم بیش از این وقت بذارم
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ