A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
بنام خالق رنگها
در این چند پست آخر تغییرات بسیار زیبا و خوبی مخصوصاً بست آقای دلباز دیدم
بعنوان یک عکاس در جمع حرفه ای دوستان حداقل از آقای دلباز ادیت یک عکس ( تغییر ساختار واقعی عکس ) در این حد رو از ایشون توقع نداشتم
دوستان حرفه ای مثل ایشون باید آموزش بدند تا دوستان عکسهای بسیار خوب و قابل قبول هم از نظر تکنیکی و هم از نظر زیبا شناسی و دید زیبا شناختانه ثبت کن و نه تریج ادیتها که بهتر بگم تغییرات اساسی در عکس
چون باب شدن این مسئله میتونه عکاسی و عکس رو از جایگاه خودش خارج و به طراحی و نقاشی نزدیک کنه که فکر نکنم دوستان عکاس از این موضوع زیاد خوشحال بشن
ویرایش توسط mr_mohsen_shahidi : Monday 24 August 2009 در ساعت 18:12
سلام
خوب دوست عزيز با توجه به صحبتهاتون مشخصه كه شما شناختي روي آقاي دلباز نداريد و بدون شناخت از كسي هم قضاوت كردن دربارش اصلا صحيح نيست.
اين مسائل هم براي بار اول نيست كه مطرح ميشه و مطمئن باشيد ايشون از من و ( شايد شما چون ازتون شناختي ندارم , قضاوت نميكنم) در اين ضمينه وارد تر هستند وحد و مرز ويرايش رو هم بهتر از من و ( شايد شما چون ازتون شناختي ندارم , قضاوت نميكنم) ميشناسن .
ويرايشي رو هم كه ملاحظه ميكنيد بنده ازشون درخواست كردم و ايشون هم لطف كردند و وقت گذاشتند .
سلام
فرمایش شما کاملا صحیح است ولی اگر ویرایش عکس رو به تغییر رنگ و کادر خلاصه کرد دیگه اسمش رو نمی شه ویرایش گذاشت
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
با عرض معذرت از جناب آقای دلباز عزیز
من به پیغامهای دریافتیشون قبل از تایپ نگاه کردم که این مسئله باعث شد چنین اشتباهی رخ بده باز هم از ایشون معذرت میخوام
حد مرز ویرایش و ادیت عکس مشخص هست و نیازی به شناخت قبلی از بنده نداره
بوجود آوردن اثری جدید و متفات در ساختار رو طراحی میگن و شاید در تاپیکی بنام طراحی پیشنهادی بشه راحت تر در موردش بحث کرد و خود بنده هم طراحی های خودمم برای دوستان میذارم و از اطلاعاتشون استفاده میکنم
سلام
این عکس را مدتی پیش گرفته ام (خروجی JPEG basic دوربین است)
و بعد در لایت روم به این ویرایش رسیدم, دیگر توان من در همین حد است
میخواستم ببینم دوستان چه ویرایشی را مناسب تر میدانند, ممنون
لینک نسخه 803×1200 پیکسل
کد:http://img17.imagehosting.gr/out.php/i928257_dsc-4771.2.jpg http://picbite.com/tempimages/o68114xhnws.jpg
ویرایش توسط Kourosh Kahal : Tuesday 25 August 2009 در ساعت 01:02
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام و درود
ادیت های زیبایی رو انجام دادید خب من هم این ویرایش رو انجام دادم کادر رو هم تصحیح کنیم...
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ