درود
دوستان فتوشاپ CC رو استفاده میکنم. وقتی از منوی فایل، گزینه فتومرج رو انتخاب میکنم با Force Close مواجه میشم:
01.jpg
راه حلی دارید ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
آخر سالی من هم چند تا سوال بپرسم..
1. تفاوت Opacity با Flow دقیقا چیه؟ معنی لغویش که مشخصه ولی کاربرد دقیق هر یک را خیر!
2. یک فایل PSD ساختم شد 750 م! برای کاهش حجم میشه کاری کرد؟
3. رفع نویز آسمان آبی در روز؟
ممنون
کنترل شیفت آلت رو نگهدارید و روی آیکون فتوشاپ کلیک کنید تنظیماتو به پیش فرض بر میگردونه ممکنه مشکل حل بشه.
شما یک لایه سفید باز کنید با براش تیره و اپاسیتی 10 درصد بدون اینکه دستتونو از کلید موس بردارید روی صفحه بکشید طوری که حرکت موستون از یه نقطه چندین بار عبور کنهبعد اپاسیتی رو 100 درصد وفلو رو روی ده درصد و به همون شکل قبل بکشید تفاوتش محسوسه.
معمولا سایز فایل ها با تعداد لایه ها بیشتر میشه مخصوصا اگه لایه اسمارت آبجکت وجود داشته باشه.
رفع نویز تو کمرا راو یا لایت روم و همچنین از ابزار نویز توی فیلتر ها انجام میشه.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بله با فشار دادن این کلیدها و اجرای فتوشاپ پیامی ظاهر میشود که میخواهید تنظیماتی که اعمال کردید حذف شود؟با تایید به تنظیمان پیش فرض بر میگردد.
سلام دوستان، از اونجا كه در زمينه فتوشاپ كاملا مبتدي هستم يه مشكل در استفاده از ابزار Healing Brush برام پيش اومده:
untitled.JPG
فرض كنيد هدف اينه كه سايه اتومبيل رو حذف و اون قسمت رو به شكل زمين در بياريم. با ابزار Healing Brush نمونه گيري از زمين رو انجام دادم، چرا وقتي روي قسمت سايه كليك ميكنم اون هاله تيره رنگ به جا مي مونه و شبيه زمين نميشه؟
ممنون