Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
Healing brush و بقیه اعضای خانوادهش برای وقتی مناسبند که قسمت مورد نظر به اطراف اتصال نداشته باشه و اصطلاحا جزیره باشه. برای جاهایی که مثل نمونه شما اتصال وجود داره، ابزار مناسب همین Clone stampه که دوستمون فرمودند؛ در بعضی موارد هم که اتصال جزیی باشه میشه به clone کردن اتصال رو از بین ببرد و بعد از Healing brush استفاده کرد.
دوستان من برای عکسم میخوام چهارعکس رو focus stack کنم.
آیا اونها رو باید در قسمت file>automate>photomerge>auto ترکیب کنم؟
من خودم عکسها رو در همین قسمت انتخاب میکنم اما فوتوشاپ قسمت های مناسبی رو انتخاب نمیکنه. چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
photoshop cs6
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
سلام
ابتدا از بریج، هر 4 عکستان را انتخاب و از منوی ذیل اقدام کنید:
tools/photoshop/Load file into photoshop layer
سپس در محیط برنامه ابتدا تمام لایه ها را انتخاب و سپس:
Edit/Auto-Align Layer
و پس از آن:
Edit/ Auto-Blend Layer
(گزینه های مربوطه را هم تیک بزنید که تقریبا مشخص هستند)
اگر فکوس استکینگ شما درست انجام شده باشد تقریبا 90% کار را بدرستی انجام خواهد داد. و اگر مناطقی مثل گوشه ها نیاز به تعدیل داشتند، با ابزار براش آنرا انجام میدهید.
موفق باشید.
چجوری عکسه پرتره رو به عکس ۳*۴تبدیل کنیم
مطمئنا با فرستادن پست های پياپی اين کار رو انجام نميدن
راه ساده
عکس اولی رو باز کنيد ، عکس 2 رو دراگ کنيد روش ، قسمت های اضافه رو با پاک کن پاک کنيد ، تموم که شد عکس بعدی رو اضافه کنيد
راه دوم
عکس ها رو باز کنيد روی هم بندازی با استفاده از ماسک ، فقط اون قسمت موتور سوار رو از هر لايه به لايه اصلی اضافه کنيد
تو يوتوب هم ويدو های آموزشی برای ماسک کردن زياده و کار سختی نيست راحت ياد ميگيريد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان
امروز که خواستم فوتوشاپم رو باز کنم این پیغام اومد
Untitled9.jpg
که البته وقتی رو sign in now هم کلیک کردم این پیغام ظاهر شد
Untitled10.jpg
من یکسال بود از این نسخه فتوشاپ بدون هیچ مشکلی استفاده میکردم
خواهش میکنم اگر میتونید راهنمایی کنید
ممنون
سید سجاد میری