رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
مرسی از راهنماییتون........فایل های 8bf? اصلا چی هست؟؟؟؟........من فیلترnik software color effex و silver effex رو میخوام نصب کنم..........یا kodak..........ولی همه این جوری میشه............حالا 8bf رو از کجا بیارم کپی کنم؟
مگه شما فتوشاپتون رو در درایوی که ویندوزتون هست نصب کردید؟!ببخشید من فوتوشاپم cs5 است یه سری پلاگین رو که میخوام نصب کنم آدرس نصب رو درست میدم (program file/adobe/photoshop cs5/plug in) ولی وقتی نصب تموم میشه وارد فیلتر هام نشده ........مشکل از چیه ؟؟؟؟ممکنه ورژن پلاگین با فوتوشاپم نخونه؟؟؟؟نمیدونم چرا اینجوری میشه......کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟توی برنامه های نصب شده هست ولی توی خود فوتوشاپ نیست
با این کار سرعت و عملکرد فتوشاپ و خودِ ویندوزتون را پایین میارید
در فولدر پلاگین فوتوشاپ دقت کنید ببینید پوشه ی Nik Software ایجاد شده یا خیر اگر ایجاد شده بببینید فایلی با پسوند 8bf اونجا هست یا خیر؟ اگر نیست از جایی که NIK نصب شده فایل مربوطه را کپی و در پوشه ی پلاگین فتوشاپ قرار دهید:مرسی از راهنماییتون........فایل های 8bf? اصلا چی هست؟؟؟؟........من فیلترnik software color effex و silver effex رو میخوام نصب کنم..........یا kodak..........ولی همه این جوری میشه............حالا 8bf رو از کجا بیارم کپی کنم؟
01.jpg
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
با سلام
من دقيقا كار اين دو قسمتي كه با فلش مشخص كردم نميدونم .ممنون ميشم كسي كمكم كنه.
Untitled-1.jpg
Eror.jpg
باسلام
جدیدا موقع ویرایش به این ارور بر میخورم!
در قسمت Preference مقدار memory update , Scratch disks رو افزایش دادم اما بی تاثیر بوده
رم سیستم 4
و درایو ها هر کدام لااقل 20 تا 40 گیگابایت فضای آزاد دارند
Scratch Disk درایویه که فتوشاپ از اون به عنوان یک فضای موقت یا یک حافظه ی مجازی استفاده می کنه برای زمانی که سیستم از رم کافی برخوردار نیست یا اصطلاحا زمانی که رم کم میاره، در این قسمت باید درایوهایی رو تیک بزنید که از فضای خالیِ مناسب و زیادی برخوردار باشه و معمولا درایو C یا هر درایوی که سیستم عاملتون در اون نصبه تیک نخوره بهتره چون هم عملکرد سیستم عامل پایین میاد هم خود فتوشاپ. (اگر هارد از فضای کافی برخوردار نیست از یک هارد اکسترنالِ پر سرعت هم میشه استفاده کرد) و Memory Usage هم مقدار رم و حافظه رو برای اختصاص دادن به فتوشاپ تعیین می کنه، معمولا بیشتر از 80 یا 85 هم نباشه بهتره چون ممکنه باعث هنگ شدن بشه.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
علت اصلی پر شدن رم هست که حتی با وجود تعیین Scratch Disk هم نمیشه منتظر تغییر زیاد بود البته اگه بتونید مقدار زیادی از فضای هارد یا هارد اکسترنال رو به فوتوشاپ و فایل های Temp فتوشاپ اختصاص بدید ممکنه مشکل حل بشه. من خودم برای رفع این مشکل در Cs6 نرم افزار Memory Improve Master استفاده می کنم که رمِ اشغال شده را تا حد زیادی خالی و مدیریت می کنه هر موقع به این ارور برخورد کردید می تونید با این نرم افزار رمتون رو خالی کنید. و یا از قبل تنظیم کنید. در ضمن از Photoshop CC کمتر این ارور رو میده می تونید از اون استفاده کنید.
اشتباها؟! طبیعیه که درایو پیش فرضِ سیستم عامل توش دخل و تصرفی نشه بهتره و در افزایش عملکرد سیستم عامل و نرم افزارهای نصب شده بهتر عمل می کنه. حالا اینکه فتوشاپ به علت برداشتن این تیک اجرا نشده کمی عجیب به نظر می رسه و مشکل از جای دیگه ای بوده. من بر حسب کارم زیاد نرم افزار نصب می کنم خصوصا نرم افزارهای گرافیکی و برای همه هم این تیک رو بر می دارم ولی تا حالا این مشکل برای کسی پیش نیومده. ( شاید فوتوشاپ رو با Run As Administrator باز می کنید یا از قبل روی این تنظیم بوده و باز میشه در این صورت وقتی تیک C رو بر می دارید بایستی پوشه ی Temp ویندوز رو هم از توی C به درایو دیگه ای جابجا کرد تا مشکلی در اجرا پیش نیاد )
سلام بر استادان گرامی
من چند روزه که دوربین خریدم و چند هفته س که با فروم آشنا شدم(یعنی خیلی مبتدی دیگه)
حالا منرفتم فتوشاپ که عکس خام رو باز کنم این پیغامو داد
باید چی کار کنم حالا؟(nikon d3200 دارم)
Untitled.png