در صفحه Save for web جلوی قسمت preview گزینه Document profile را انتخاب کنید.
در صفحه Save for web جلوی قسمت preview گزینه Document profile را انتخاب کنید.
فکر می کنم دلیل مشکل رو جناب روشن گفتند
پیرو پست ایشان :
با تشکر از جناب روشن و Viper عزیز گزینه ای که شما فرمودید باعث می شه که تا حدودی عکس با preview همرنگ شود( فقط برای نمایش در همان صفحه save for web ) اما بعد از اینکه کمی با گزینه ها کلنجار رفتم متوجه شدم که باید تیک گزینه Embed color profile خورده بشه و الان دقیقا عکس در محیط فتوشاپ با عکس بعد از ذخیره یکی است.
نمی دونم چطور این تیک برداشته شده بود ولی بالاخره حل شد و از شما عزیزان بابت وقتی که گذاشتید سپاسگزارم
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان عزیز
بنده در ذخیره سازی عکس ها و در یافتن و جستجوی عکسها به مشکل برخوردهام .آیا نرم افزار و یا پلاگینی وجود دارد که بتوان عکسها را به صورت سفارشی و وارد کردن فرضا شماره تماس ، آدرس و نام و تاریخ آن وارد نمود ترجیها باقابلیت جستجوی پیشرفته و فارسی . حتی الامکان نمی خام از نرم افزارهای مدیریت عکس مانند Acd see , picassa , photo shop album starter و غیره استفاده کنم . یعنی می خام در فتوشاپ تمام این کارا انجام شه ، اگه لینک دانلود بذارید که دیگه واقعا شرمنده کردید.
بـــــا تــــــشـــکــــــر
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
این سوال مانند این است که بپرسید میخواهم با کامپیوتر کار کنم ولی نمی خواهم از سیستم عامل استفاده کنم.
برای نیازی که دارید باید از یک برنامه مدیریت استفاده کنید. نزدیک ترین آنها به فتوشاپ، Adobe bridge است که همراه فتوشاپ است و نیاز به نصب برنامه دیگری ندارید.
امروز بعد از تعویض ویندوز و نصب فوتوشاپ و حتی کار با آن در چند نوبت و چند ساعت به مشکل عجیبی برخوردم. وقتی فوتوشاپ را باز کردم ابتدا Activation Code خواست که با کیجن مربوطه وارد کردم, بعد از ورود هر عکسی را که باز می کنم, عکس باز می شود ولی نشان داده نمی شود. ( هیستوگرام, لایه ها و ... همه نشان از وجود عکس دارند)
وقتی Tab عکس را با موس جابجا می کنم در طول جابجایی عکس پدیدار می شود ولی به محض Drop دوباره عکس نامرئی می شود!
کسی از دوستان در مورد این مشکل چیزی می داند؟
(ویندوز سون 32 بیت, CS5)
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Monday 24 January 2011 در ساعت 03:06 دلیل: 32 بیت!
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x