بله . بنده همین چند ساعت پیش آخرین آپدیت camera raw را روی CS5 نصب کردم. (البته آپدیت فتوشاپ بنده غیر فعال نیست.)
بله . بنده همین چند ساعت پیش آخرین آپدیت camera raw را روی CS5 نصب کردم. (البته آپدیت فتوشاپ بنده غیر فعال نیست.)
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
از بخش آپدیت camera raw رو تیک زدم و آپدیت شد ولی مثل اینکه دیگه با پلاگین نیست.
بله میشود بهصورت آفلاین آن را نصب کرد. اگر پیغام خاصی میهد اینجا مطرح کنید (با عکس بهتر است).
اگر میتوانید از ف.ل-ترشکن استفاده نمایید آخرین ورژن (۶.۳) را از خود سایت adobe دانلود نمایید:
http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=4926
لینک غیرمستقیم:اگر سایت عکاسی را خوب مطالعه نمایید به جوابهایتان میرسید:
http://www.akkasee.com/news/14479/
مانا باشید.
پ.ن: انگار مشکل دوست عزیز حل شده!
ویرایش توسط M.Rahimizadeh : Monday 11 April 2011 در ساعت 20:49
محمد رحیمیزاده
سلام.
چند روزی هست که یک مشکل عجیب پیدا کردم.رنگها تو محیط فتوشاپ با اونی که بیرون از فتوشاپ هست خیلی فرق داره.مثلا وقتی عکس رو تو فتوشاپ باز می کنم رنگ عکسها خیلی بیروح و سرد میشن در حالی که وقتی همون عکس رو با برنامه دیگه ای باز می کنم رنگها به حالت نرمال نمایش داده میشه.
برای نشان دادن بهتر مشکل عکس زیر شاید کمک کنه:
هر دو عکس یکی هستند.یکی با فتوشاپ و دیگری با Windows Picture veiwer باز شده.
اگه راه حلی به نظر دوستان میرسه لطفا با من در میان بگذارند.
ممنون
جناب Mehran.fani هر برنامه ای نمایش عکس برای نشان دادن تصاویر از تنظیمات و الگوریتم مخصوص به خود استفاده می کنه باشد که اگر شما با ACDSee این عکس را باز کنید ان هم رنگ دیگری خواهد داشت و همینطور برنامه های دیگر نمایش عکس
این مشکل در برنامه یا ویدوز شما نیست .
قبلا هم صحبت شده، Color Profile را باید به sRGB تغییر بدین تا با همه برنامهها یکجور نمایش داده بشه.
از منوی Edit گزینه Convert to Profile.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
در Color management ویندوزتان نیز چک کنید که sRGB انتخاب شده باشد
ویرایش توسط Mehran Fani : Tuesday 3 May 2011 در ساعت 19:09
سلام
قبلا نرم افزارهای نیک را در photoshop cs5 نصب کرده بودم اما الان که سیستم عامل مک خودم را عوض کردم و برنامه های نیک را می ریزم در منوی filter نمی آیند. با توجه به اینکه طبق help برنامه من این برنامه ها را در پوشه plug in می ریزم .
ممنون میشوم اگر دوستان راهنمایی کنند.
بعضی از افزونهها با فتوشاپ 64 بیتی سازگار نیستند. اگر علت این باشد، یا باید از افزونه ۶۴ بیتی استفاده کنید ویا فتوشاپ را در مد ۳۲ بیتی اجرا کنید تا افزونه ها دیده شوند.