ببخشید یه لحظه حواسم پرت شد اشتباه نوشتم، امیر خان. بازم شرمنده
ببخشید یه لحظه حواسم پرت شد اشتباه نوشتم، امیر خان. بازم شرمنده
بعضی نرم افزارهایی که کرک میشن اگر احیانا بهشون اجازه ی آپدیت شدن یا ارتباط با سرور سازنده رو بدین میتونن این موضوع رو تشخیص بدن و نرم افزار رو غیر فعال میکنن و این اتفاق تو رجیستری هم احتمالا ثبت میشه واسه همین با کرک مجدد هم مشکل برطرف نمیشه.
واسه منم پیش اومده، احتمالا اون پچ واسه سیستم شما بی استفاده شده، از یک پچ یا کیجن دیگه استفاده کنید شاید حل شد.
سلام
می خواستم ببینم شارپ سازی مرحله به مرحله در زمان ری سایز کردن یک تصویر به چه صورتی انجام می شه و اصلا این کار رو می شه در فتوشاپ انجام داد یا باید از نرم افزار خاص دیگه ای استفاده کرد؟
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
وحید خان ممنون از شما اما منظور من دقیقا همین کلمه شارپ سازی هست.می خوام ببینم منظور از شارپ سازی همون تغییر کنتراست و رنگ و نور هست یا نه چیز دیگری است؟
شما وقتی تو فتوشاپ عکس رو باز کردین به منوی Filter /Sharpen /Smart Sharpen برین اونجا میتونید عکس رو در بزرگ نمایی 100% ببینین و با استفاده از دو تا گزینه Amount و Radius عمل شارپ سازی رو انجام بدین
من تو عکس زیر یه نمونشو انجام دادم
و تو این مرحله میزان شارپ سازی رو زیاد کردم ( البته این مقدار اغراق آمیزه و برای اینکه تفاوت محسوس باشه این کار رو انجام دادم )
راههای دیگه ای هم برای شارپ سازی هست , من جمله تو نرم افزار لایت روم
پ.ن : خط رو خط با جناب روزبهانی
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
جناب حاجی محمودی بسیار بسیار زیاد ممنون
این جواب تصویری شما دقیقا همون چیزی بود که می خواستم.فقط 1 سوال دیگه چرا باید در زمان تغییر اندازه عکس مرحله به مرحله این عمل رو انجام داد؟
روی عکس نهایی کنترل بهتر و دقیقتری میتوان داشت.
فرضاً اگر یک عکس 4000×6000 پیکسل را یکباره به 800×1200 برسانید و بعد بخواهید با شارپسازی وضوح عکس را برگردانید، آثار تخریبی ـ بهویژه در لبههای اشیا ـ ناشی از این شارپسازی در عکس هویدا خواهد شد.
البته اعمال این فرایند (شارپسازی در چند مرحله) هم نیاز به دقت دارد و خود این اتفاق ذاتاً متضمن یک عکس ریسایز شده بینقص نیست.
.
سلام
من برای کار با فوتوشاپ از lcd 32" در حالت full hd استفاده می کنم ولی نوشته های فوتوشاپ خیلی کوچیک هست و به سختی نوشته هارو در فوتوشاپ می خونم
ایا می شه نوشته های قسمت های مختلف در فوتوشاپ رو بزرگ کرد؟
با تشکر