اگر مقادیری که وارد میکنید از اندازه اصلی عکس کوچکتر نباشد خوب قاب (پاسپارتو) اضافه میشود! اگر اعداد وارد شده کمتر از سایز اصلی باشد کراپ میکند.
ضمناً دوست گرامی والا این سؤال متوسط نیست! باید اینجا + میپرسیدین.
موفق باشید
.
دوستان من قبلا تو این تاپیک پرسیدم که چطور میشه به موها تو فتوشاپ نور داد ؟یکی از دوستان پلاگین Mystical را پیشنهاد داده بود که دانلود کردم ولی برای حجم عکس بالا سرعتش فوق العاده کنده و هر بار که براش را میکشم باید حدود 15-20 ثانیه صبر کنم که رندرش تموم بشه و در نهایت هم اصلا جالب در نمی یاد
این روش ها هم که یک لایه درست کنم screen بزنم بعد ماسک بکشم روش هم برای کناره موها جالب نمیشه
لطفا یک روش عنوان کنید
مثلا مثل این عکس که گذاشتم که نوری که در سمت راسته هم موهاش را روشن کرده و هم لبه های پالتو را بشه با فتوشاپ هم انجام داد که انگار مثلا پشتش یک نور گذاشتیم که لبه های موهاش و لباسش را روشن کرده
کسی راه حلی نداره برای این موضوع ؟
من تصور نمیکنم چنین کاری با کیفیت مطلوب عملی باشه , اگر شدنی بود کلا بساط hair light و rear Light و Edge Light و غیره برچیده میشد و با یک نور و با کمک فتوشاپ همان کار رو با چند میلیون تومان خرج کمتر انجام میداند !
سلام دوستان.سوالی دارم اگر ممکنه راهنمایی کنید.
من میخواستم سوژه ای رو از پس زمینه بوسیله پلاگین topaz remask جدا کنم.و بنا به تجربه متوجه شدم که اگر کنتراست کلی عکس رو به مقدار قابل ملاحظه ای در فتوشاپ افزایش بدم و بعد در پلاگین جداسازی رو انجام بدم، پلاگین جداسازی رو خیلی بهتر انجام میده.
حالا سوالم اینجاست که راهی هست که من کنتراست و کلا یه سری تنظیمات adj رو روی تصویر انجام بدم و بعد که کارمو در پلاگین انجام دادم دوباره این تنظیمات رو به حالت اول برگردونم ؟ خودم هر کاری کردم نشد.چون وقتی یک لایه تنظیمی adjustment اظافه میکنم به عکس ، نمیشه پلاگین رو باز کرد مگر اینکه همه لایه هارو در یک لایه جدید جمع کنم.
راهی هست ؟
با سلام و درود
كسي از دوستان مي دونه چطور ميشه رنگي كه با قطره چكان انتخاب شده رو از طريق color balance adjustment تهيه كرد؟
علی رضایی