با سلام
دوستان گرامی فتوشاپ CS5 یکی از دوستان وقتی روی عکس زوم این میکنیم خطوط افقی و عمودی همانند جدول ظاهر میشه و اجازه انجام هر نوع ادیتی رو از شما میگیره
کسی میدونه مشکل چطور برطرف میشه ؟
با تشکر
با سلام
دوستان گرامی فتوشاپ CS5 یکی از دوستان وقتی روی عکس زوم این میکنیم خطوط افقی و عمودی همانند جدول ظاهر میشه و اجازه انجام هر نوع ادیتی رو از شما میگیره
کسی میدونه مشکل چطور برطرف میشه ؟
با تشکر
در حالی که یک عکس رو باز کردید به منوی View/Show برید و تیک گزینه Pixel Grid رو بردارید
هر چند که فعال بودن این گزینه , مزیت هایی داره.
نمایش دقیق پیکسل ها مخصوصا هنگام رسم مسیر های برداری
بیشتر به درد گرافیست ها می خوره
هنگامی که خاصیت Anti Ailias فعال باشه , هنگام انتخاب با ابزارهایی مثل Lasso , پیکسل هایی که بیشتر از نیمی از اونها خارج از محدوده انتخاب باشه , با Opacity کمتری انتخاب میشن , نمایش دقیق شبکه پیکسل ها این امکان رو به شما میده تا دقیقا بدونید که از هر پیکسل , چه مقدار داخل محدوده انتخاب قرار میگیره و در نتیجه پس از انتخاب دارای چه Opacity ای خواهد بود
و ...
به هر حال هر امکانی که در برنامه قرار داده میشه ، برای رفع نیازی بوده که قبلا کاربران داشتند.
با سلام به همگی!
من به تازگی با فتوشاپ آشنا شدم و نمیدونم سئوالم در چه حدیه (مبتدیه،متوسط و یا حرفه ایه)
تو بعضی از دوربینهای Compact میشه یه رنگ خاصا انتخاب کرد و بقیه عکسا سیاه و سفید گرفت. میخواستم ببینم تو فتوشاپ چطوری میشه یه رنگ خاصا رنگی نگه داشت و مابقی رنگها را سیاه و سفید کرد. ممنون از راهنماییهاتون
این سوال رو قبلا هم یه بار خودم جواب دادم...
حالا باز خلاصهش رو مینویسم: اول به منوی select برید و color selection رو بزنید؛ بعد روی رنگ مورد نظر (توی عکس) کلیک کنید (ممکنه لازم بشه fuzziness رو تغییر بدید و/یا چند نقظه رنگی رو انتخاب کنید.). کلید invert رو هم بزنید و روی ok کلیک کنید
بعد از لیست adjustment layer های پایین پنل لایه ها، black and white رو بزنید.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ممنون از لطف همه دوستان.
با درود و احترام
دوستان عزيز آيا پلاگيني براي شبيه سازي تاثير لنزهاي مختلف روي عكس موجود است؟
(به طور مثال رفتار يك لنز اولترا وايد در ايجاد اغراق در پرسپكتيو )
\\ در lightroom چنين آپشني موجود است \\
ویرایش توسط hamedmaleki : Monday 28 November 2011 در ساعت 09:30
با سلام به همه دوستان و تشکر به خاطر جواب دادن به سئوالاتم
خواستم ببینم چطوری دور عکس یک کادر میشه کشید و یا یک قاب ایجاد کرد.