اصلا گزینه Color Management توشون نیست ورژن 2009
سلام دوستان.
من یک عکس پرتره از یه بنده خدایی گرفتم البته با نور نامناسب و .. ولی عکس خیلی قشنگی شده. مشکلش این هست که چشم ها اونجوری که انتظار دارم شارپ نشده. تا اونجایی هم که یادمه فکوس روی چشم ها بود. خودم در ACR مقداری شارپ کردم چشم هارو ولی الان که توی فتوشاپ نگاه میکنم احساس میکنم هنوز کمه..
میخوام بدونم بهترین روش شارپ سازی چشمها در خود فتوشاپ چی هست ؟
ابزار sharpen tool خوب هست ؟
پـوریـا ارشدی
در حقیقت، بنده ACDSee Pro ورژن 3 و 4 دارم و متاسفانه با 2009 آشنائی ندارم.
ColorManagement in ACDSee 4.jpg
پر کاربرترین ابزار شارپ کردن unsharp maskه (البته به اسمش نمیاد :) ) و تو ورژن های جدید که smart sharpen اضافه شده، طرف دار هایی پیدا کرده.
اما برای کار شما فکر کنم این روش بد نباشه:
اول یه لایه کپی از لایه اصلی بگیرید (command+j) بعد اون (کپی) رو تک رنگ کنید (Shift+command+u) و بعد هم فیلتر highpass رو بهش اعمال کنید (هرچی خروجی فیلتر جزئیات بیشتری داشته باشه، نتیجه شارپ تر میشه. پیشنهاد من اینه که کمی بیشتر از اونی که فکر میکنید خوبه، اعمال کنید)
حالا blending mode لایه رو به overlay تغییر بدید.
بعد روی لایه یه ماسک سیاه بذارید و شارپی چشمها رو با سفید کردن ماسک برگردونید. در نهایت یه مقدار زوم بک کنید وبا تغییر opacity لایه، شارپی چشمها رو ره حد معقول و طبیعی برسونید.
سلام دوستان.
من به یک مشکلی بر خوردم که هر کاری میکنم برطرف نمیشه.
وقتی عکسی رو در فتوشاپ ادیت میکنم و به صورت PSD عکس رو Save میکنم بعدا که میخوام ازش خروجی jpeg یا tif بگیرم عکس نسبت به فایل PSD یکم تاریک تر هست ! دلیل چی میتونه باشه ؟ کلافه شدم . .
عکس تنظیمان فتوشاپ و ویندوز رو هم میزارم لطف کنید ببنید ایرادی دارن ؟
فتوشاپ : TY.jpg
اینم ویندوز :876.jpg
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Friday 25 November 2011 در ساعت 02:27
پـوریـا ارشدی