ممنون اقای چگینی عزیز من تا اینجای کار رو از پست ها و راهنمایی های قبلی شما متوجه شدم اما برای پرینت کردن سر در گم هستم که چطور و به چه روشی سندی درست کنم که مثلا 6 تا یا 12 تا از همین عکس رو کنار هم بچینم که موقع پرینت کردن توی یک برگ چاپ بشن
معمولا روشی که برای چاپ روی کاغذ A4 استفاده می شودبه این صورت هست که ابتدا عکس خود رو به همون اندازه ای که گفتم ربسایز میکنیم .
Width 3 Cm
Height 4 Cm
Resolution 300 Pixels/inch
اندازه تصویر رو که
5000x3000 هست برای نسبت 3به4 متناسب نیست .
برای اندازه تصویر مناسب اندازه تصویر شما باید
4000x3000 پیکسل با 300 Dpi برسد .
روش ساده ای که میتونم براتون توضیح بدم که بدون کراپ فتوشاپ این کار رو انجام بدید اینکه
عکس مورد نظر رو درفتوشاپ باز کیند . (این روش برای سایز
5000x3000 با Dpi 300 می باشد)
Alt + Ctrl + I را برای وارد شدن به Image Size بزنید .
Dpi تصویر باید 300 باشد که اندازه تصویر تغییر نکند .
به این صورت
1-1.jpg
Ctrl + A و سپس Ctrl + C رو برای کپی از تصویر بزنید .
و Ctrl + N رو برای تعریف سند جدید بزنید .
4000x3000 پیکسل
برابر Dip رو هم 300 و توجه کنید هر دو سند پیکسل بر حسب اینچ باشد .
به این صورت
1-2.jpg
بعد از باز کردن سند جدید Ctrl + V را بزنید تا عکس وارد سند شود .
گزینه ابزار Move tool را یا کلید V روی برای حرکت دادن عکس بر روی کیبورد فشار دهید و با موس برروی عکس کلیک کنید و تصویر رو جابه جا کنید تا به کادر دل خواه خود برسید .
بعد از انتخاب کادر Ctrl + E رو فشار دهید تا لایه شما یکی شود .
کادر شما تعریف شده و نیاز به ریسایز داره .
دراین مرحله با ریسایز و شارپنس مرحله ای میتونید عکس خود رو تا حد امکان بدون از دست دادن کیفیت ریسایز کنید .
برای کاهش کیفیت بیش از اندازه تصویر هم میتونید از روش شارپسازی استفاده کنید .
دراین مرحله برای شارپسازی تصویر رو به یک مرحله ریسایز نمیکنیم .
توجه کنید که شاپسازی بیش از حد میتونه اثر تخریبی هم داشته باشه .
اندازه سایز رو هر 1000 پیکسل ریسایز میکنیم .
و سپس درمسیر Filter > Sharpin > UnSharp Mask رو انتخاب میکنیم . (البته شما میتونید از دیگر گزینه های فیلتر شارپنس هم برای این کار استفاده کنید )
توجه داشته باشید که تیک گزینه Constrain Proportions درقسمت پایینی پنجره Image Size فعال باشه تا طول و عرض به نسبت هم ریسایز بشن .
4000 به 3000 و2000 و 1000 و دراخر Height به 472 پیکسل برسد و Width هم که 354 پیکسل میشه
درهرمرحله میتونید شارپسازی کنید ولی بهتره که درهرمرحله از شارپنس کمی استفاده کنید تا نتیجه دراخر بیش از اندازه شارپنس نداشته باشه .
عکس شما برای چیده مان آماده شده .
کلید Ctrl +A و سپس Ctrl + C رو برای کپی برداری عکس با سایز 3x4 انجام شود .
برای چاپ عکس برروی سایز A4 میتونید این عکس رو درقسمت بالای کادر به صورت افقی قرار دهید .
توجه داشته باشید که تعداد عکس 7 عدد رو می تونید دراین بخش قرار دهید که برای کادر اضافی و حاشیه سفید جایی نمی مونه .
و با درنظر گرفتن 6 عدد عکس میتونید تعداد 6 عدد عکس رو درقسمت بالای کادر به صورت حاشیه دار بچینید .
برای این کار کلید Ctrl + N رو فشار دهید و از فیلد Preset گزینه International Paper رو انتخاب کنید .
تا کادر کاغذ A4 براتون باز بشه .
حال کلید Ctrl + V رو فشار دهید تا عکس وارد سند شود .
عکس را به بالاترین نقطه کادر از سمت راست درگوشه ببرید
برای اینکه عکس شما حاشیه دار شود مقدار فاصله رو باید رعایت کنید عکس دوم رو هم به همین ترتیب با زدن کلید Ctrl + V و جا به جایی اون کنار تصویر اول ادامه دهید تا کادر بالا پر شود .
به این صورت
1-4.jpg
برای اینکه رنگ کاغذ با رنگ زمینه ترکیب نشه من رنگ کاغذ رو به رنگ خاکستری تغییر میدم .
1-4b.jpg
چیدمان ردیف اول برای عکس 6 تایی و ردیف دوم برای چیدمان 7 تایی نمایش داده شده .
درآخر با فشار دادن کلیدهای Ctrl + Shift + E تمام لایه ها به صورت تک لایه می شود .
اکنون می توانید عکس 3x4 خود را پرینت بگیرید .