این پسوند فایلهای سیستمعامل مکینتاش میباشد.
شما اگر از سیستمعامل ویندوز استفاده میکنید از لینک زیر استفاده نمایید:
این پسوند فایلهای سیستمعامل مکینتاش میباشد.
شما اگر از سیستمعامل ویندوز استفاده میکنید از لینک زیر استفاده نمایید:
محمد رحیمیزاده
سلام
مشکل بزرگی که من در مورد ذخیره عکس با فرمت jpeg دارم، تغییر رنگ ها در فایل jpeg خروجی هست.
-وقتی از گزینه Save as استفاده میکنم و فرمت خروجی رو jpeg تعیین میکنم، در عکس خروجی رنگ ها تغییر کرده اند نسبت به رنگهای اصلی عکس
داخل خود محیط فتوشاپ. ( میزان اشباع رنگها در عکس خروجی میاد پایین)
-اما وقتی از گزینه Save for web استفاده میکنم رنگها تغییری نمیکنند و نتیجه کاملا مطلوب هست.
با توجه به اینکه گزینه Save for web اطلاعات Exif عکس رو از بین میبره، نمیخوام ازین گزینه استفاده کنم.
میخوام از Save as استفاده کنم ولی این مشکل تغیر رنگ وجود داره.
--------
این مشکل در حالی برام وجود داره که من موارد زیر رو رعایت میکنم:
-در Color Setting محیط کاری رنگ رو روی Adobe RGB 1998 تنظیم کردم و Intent رو هم روی Perception قرار دادم.
- حتی از گزینه Convert to profile برای تبدیل عکس های با پروفایل متفاوت به پروفایل Adobe RGB 1998 هم که استفاده بکنم، باز همین مشکل تغییر رنگ در خروجی وجود داره.
(در واقع چه این کار رو انجام بدم چه ندم باز این مشکل وجود داره.
ممنون میشم راهنماییم کنید، الان مشکل دارم برای آپلود عکس هام در این سایت و سایت های عکاسی دیگه.
بارها شده دوستان همین سوال رو پرسیدن، شما باید پروفایل تصویرتون رو به sRGB تغییر بدهید.
اگر میخواهید از گزینه Save As استفاده کنید باید قبل از این کار از sRGB بودن پروفایل تصویر اطمینان حاصل کنید، برای این کار از منوی Edit گزینه Convert to Profile را کلیک کنید.
پنجرهای به این شکل باز میشود.
اگر قسمت Source Space روی sRGB بود که پنجره را Cancel کنید و Save as را انجام دهید.
اما اگر Source Space روی sRGB نبود باید گزینه Destination Space را روی sRGB تنظیم کنید و دکمه OK را بزنید.
روش دوم که من همیشه برای عکسهای اینترنتی استفاده میکنم خروجی گرفتن توسط Save as for Web است.
در این روش نیازی به تبدیل پروفایل عکس به sRGB نیست. چون در گزینههای این پنجره قابلیت تبدیل پروفایل هم وجود دارد.
تنظیمات رو مثل تصویر زیر انتخاب کنید:
گزینه Convert to sRGB را تیک بزنید که پروفایل عکس شما با sRGB ذخیره شود.
در قسمت Quality (بالا) عدد را از 100 شروع کنید، و به حجم فایل که زیر تصویر نشان داده شده (پایین سمت چپ) دقت کنید، برای اینترنت بهترین حالت این است که حجم فایل کمتر از 300 کیلوبایت باشد. اگر این عدد بیشتر از 300k بود باید عدد Quality را انقدر کم کنید که حجم فایل خروجی نزدیکترین عدد به 300k شود. مثلا در این عکس من Quality را روی 81 تنظیم کردم تا حجم فایل به 281.9k رسید که مناسب برای اینترنت است.
گزینه Metadata همون Exif است. اگر روی حالت All قرار بدین Exif عکس در فایل خروجی ذخیره میشود و اگر روی None قرار بدین Exif در فایل ذخیره نمیشود.
انتخاب بین Save as و Save as for Web بسیار ساده است، اگر تصویر شما در ابعاد بزرگ قرار است ذخیره شود از روش اول Save as استفاده کنید.
اگر تصویر شما قرار است برای نمایش در اینترنت استفاده شود و ابعاد کوچکتری دارد از گزینه Save as for Web استفاده کنید.
زمانی که میخواهید از روش Save as for Web استفاده کنید بهتر است ابعاد تصویر را قبل از این مرحله کوچکتر کرده باشید، یعنی تصویر را از منوی Image -> Image Size به اندازه دلخواه کوچک کنید سپس مراحل Save as for Web را انجام دهید.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
مشکل شما استفاده از مود خروجی رنگ می باشد یعنی مرورگر مورد استفاده شما از مود رنگ sRGB استفاده می کنه درحالی که شما از مود رنگ Adobe RGB استفاده می کنید که این مود یا این طیف رنگ دیگر زیادبه کارنمی رود و نسبت به sRGB از تعداد رنگ کمتری برخوردار می باشد .
برای تغییر این کار از Image - Mode - کنترل کنید که نوع مود رنگ برروی RGB Color باشد .
معمولا برنامه ای که برای نمایش رنگ استفاده می کنید به دلیل تفاوت درنوع نمایش و تنظیمات کلا همه باهم فرق دارند که اگر مورد شما بیش از اندازه تفاوت نداشت لازم نیست نگران باشید که این مورد درهمه برنامه ها معمول هست .
درمورد ریسایز هم بهتر است از Image - Imege size اقدام به این کار کنید .
و یا بافشردن Alt +Ctrl +I نیز می توانید از این مورد استفاده کنید که بعد از ریسایز و سیواز می توانید با کنترل مراحل کیفیت میزان حجم عکس را تعیین کنید .
سلام بر همه دوستان
من میخوام عکس هام رو از تکنیک cross-processing ادیت کنم و الان از طریق cuves این کار را میکنم
ولی میخوام ببینم آیا پلاگینی هست که این کار را انجام بده ؟ اگر هست اسمش رو بگید ممنون
این حرفها را نزنید. زیبنده یک تالار حرفهای عکاسی نیست.مشکل شما استفاده از مود خروجی رنگ می باشد یعنی مرورگر مورد استفاده شما از مود رنگ sRGB استفاده می کنه درحالی که شما از مود رنگ Adobe RGB استفاده می کنید که این مود یا این طیف رنگ دیگر زیادبه کارنمی رود و نسبت به sRGB از تعداد رنگ کمتری برخوردار می باشد .
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوست عزیز
پلاگین هایی برای ویرایش ضربدری وجود داره ولی یکی از آسون ترین و پر کاربرد تریناش که علاوه بر ویرایش ضربدری افکت های متنوع دیگری هم در اختیار شما قرار میده پلاگین Color Efex Pro 3.0 برای شرکت Nik Software است. از آدرس های زیر میتونید دانلودشون کنید.
پیروز باشید.کد:http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=15331 http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=13796
سید میثم نوربخش
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنید . من میخوام فتوشاپ یاد بگیرم و خیلی هم نمیتونم زمان بذارم برای همین نیاز به یه آموزش منسجم دارم . به نظرتون کلاس برم بهتره یا خودم مطالعه کنم . و اگه بخوام خودم مطالعه کنم چه منبعی رو پیشنهاد می کنید ؟ (اگه کتاب چاپ شده باشه برام خیلی راحت تره )
البته فتوشاپ رو در حد معمولی بلدم میخوام خوب یاد بگیرم مخصوصا روتوش و اصلاحات رنگ و نور و کنتراست