مطمئن نیستم ولی شاید در این لینک، جواب سوالتون موجود باشه:
لینک
مطمئن نیستم ولی شاید در این لینک، جواب سوالتون موجود باشه:
لینک
سلام
سال نو مبارک
در پروسه hdr قبلا پنجره EV setting برام نمایش داده میشد - حتی برای عکسهای اگزیف دار - اما الان مستقیما به پنجره تون مپینگ میره
راه حل چیست؟
با پاک کردن اگزیف یکی از عکسها، مشکل برطرف شد
سلام دوستان
عکس های خام هنگامی که با ACD See نمایش داده می شوند از نظر رنگی پردازش بهتری نسبت به فوتوشاپ دارند ، ایا راهی هست که در ACR پروفایل رنگی مانند ACD تعریف کرد؟
بعد از خروجی گرفتن از فتوشاپ ، کنتراست به شکل محسوسی کاهش پیدا میکنه (تفاوت بین چیزی هست که در محیط فتوشاپ دیده میشه و چیزی که بعد گرفتن خروجی هست) . خصوصا در عکس های پرتره که در تن رنگی صورت تاثیر زیادی داره . فتوشاپ هم به دلایلی CS6 نصب شده و در CC چنین مشکلی نبوده ! کسی نمیدونه مشکل از کجاست ..؟
وقتی برای اولین بار عکس خامی رو با این نرم افزار باز میکنید این برنامه نمیتونه به درستی فضای رنگی رو تشخصی بده و رنگها رو واقعی نشون نمیده کافیه وقتی عکس رو برای بار اول باز کردی یک بار enter رو بزنی تا نرم افزار باز بشه دوباره از محیط نرم افزار همون عکس خام رو باز کنی میبینی که الان فضای رنگی تغییر کرده ! حالا این حالت رو با زمانی که عکس رو در محیط ACR نگاه میکنی مقایسه کن به نظر من که تقریبا یکی هستن
شاید موقع خروجی گرفتن پروفایل رنگی رو به sRGB تغییر نمیدی بعدا که عکس رو جای دیگه نگاه میکنی اون فضای رنگی رو ساپورت نکنه و مشکل بوجود بیاد برو توی قسمت تنظیمات فتوشاپ در قسمت Export این تنظیمات رو چک کن :
اگر همین بود بعد برو عکس رو از منوی file بعد export و بعد اولین گزینه quick export as jpg عکس رو یه جایی ذخیره کن ! حالا ببین بازم همون مشکل کنتراست رو داری یا نه ؟ خبرش رو همینجا بگو
موفق باشی
ویرایش توسط ahmad_sh : Friday 15 September 2017 در ساعت 18:35
سلام دوستان
کسی میتونه ایجاد این نوع افکت های نوری رو اموزش بده ؟ میدونم که نورپردازی نیست و میشه حالت های مختلفی ایجاد کرد ...
سلام دوستان
من یک مشکل با گرادیانت دارم
زمانی که گرادیانت رو روی بک گراند اعکال می کنم رنگ بصورت یکنواخت کم نمیشه و دندانه دندانه میشه
امکانش هست راهنمایی کنید