سلام وقت بخیر دوستان
من با فتوشاپ cs6 کار میکنم
چند روزه بعد از ادیت عکس وقتی سیو میکنم
عکس سیو شده پر کنتراست تر از عکسی بوده که ادیت کردم
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام وقت بخیر دوستان
من با فتوشاپ cs6 کار میکنم
چند روزه بعد از ادیت عکس وقتی سیو میکنم
عکس سیو شده پر کنتراست تر از عکسی بوده که ادیت کردم
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
علت اینکه درهنگام استفاده ازlevels برای گرفتن ته رنگ ازطریق پنل channel واستفاده از کانالهای سه گانه rgb هیستوگرام مقداری شیارشیاری (دندانه دار)م.یشود ایااین یک عیب واشکال است یاته .اگربله پس جهت رفع این مشکل چه باید کرد ممنون میشم راهنمایی بفرماید
کسی نیست ماراراهنمایی نماید.
بهتره برای تنظیم رنگ از adobe camera raw استفاده کنید
از منوی Filter > Adobe camera raw
white-balance-other.jpg
camera-raw-toolbar.jpg
در فتوشاپ های نسخه cs6 و cc
جناب شعبانی من متوحه منظور شما ازاین جمله Filter > Adobe camera raw نشدم دقیقا این فیلتری که میگی کجا قرار که بشود برای تنظیم رنگ ازش استفاده کر د.
درود
نه ایراد نیست، شما بدلیل اینکه بخشی از طیف رنگی رو که موجودی نداره از دید خارج میکنید در بازارایی نمودار هیستوگرام چون گسترده شده بخری رنگها دیگر نیستند و اینگونه نمایش دارده میشه.
برای اینکه بهتر متوجه بشید، شما یک جدول مقادیر دارید که برای نمونه 100 ردیف دارد و تنها در 50 ردیف اولش شما عدد نوشتید، حال این اعداد رو میخواهید بگونه یکنواخت تری در ردیفها ( شاید یکی در میان ) بچینیدو اکنون شما جدولی دارید که یکی در میان هیچ مقداری ندارد ولی اعداد داخا جدول فرقی نکرده اند.
بدرود
سلام افشین خان ومتشکرازجواب شما.
سلام به دوستان عزیز
در عکس زیر چگونه میتوان مناطق را جداگانه انتخاب کرد به صورتی که بعد از ویرایش های جداگانه در هر path یا در هر لایه مرز خطوط و مناطق کاملا" با هم منطبق باشند.
1Building-01-selection.jpg
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.