وقتی شما در ACR ویرایشی انجام می دهید و دکمه done را فشار می دهید فایل به صورت psd ذخیره نمی شود بلکه یک فایل Xmp در کنار فایل خام شما ساخته می شود که همان تنظیمات شما بر روی فایل خام هست.
1.JPG
وقتی شما در ACR ویرایشی انجام می دهید و دکمه done را فشار می دهید فایل به صورت psd ذخیره نمی شود بلکه یک فایل Xmp در کنار فایل خام شما ساخته می شود که همان تنظیمات شما بر روی فایل خام هست.
1.JPG
جناب توسلی درست می فرماید اما این موقع است تمام ویرایشها درacr انجام گیرد ولی منظوردرمورد وقتی است که برای تکمیل کار به فتوشاپ رفته وپس از ان دوباره برای acr برگشیم حال امکان دارد فایل درهمین جا don کردوبه صورت xmp ذخیره شود(چون دراین مرحله من وقتی don میکنم فایل دوباره به فتوشاپ انتقال پیدا میکندو بعد بصورت psd ذخیره می شود).
الان متوجه فرمایش شما شدم، بعد از باز کردن عکس در ACR و ورود به فوتوشاپ و انجام تغییرات ، در صورت اجرای مجدد ACR ، در اینجا اگر دکمه done را بزنید عکسی که تا بحال ویرایش کرده اید بصورت xmp ذخیره نمی شود، جالب است بدانید فایل Xmp یک فایل بسیار کم حجمی است (حدودا 10 کیلوبایت) که فقط تغییرات انجام شده را به اطلاع فوتوشاپ می رساند که مثلا شارپنس روی +20 بوده یا ساچوریشن روی -4 بوده ، بعد موقعی که شما فایل عکس را باز می کنید ، فوتوشاپ تنظیمات فایل Xmp را فراخوانی می کند. در هر صورت برای اینکه بخواهید فایلی را به فوتوشاپ برده و تغییرات اینچنینی روی آن اعمال کنید پیشنهاد میکنم فایل را بصورت DNG ذخیره کنید تا مقادیر عکس خام هم درون آن حفظ شود و پیشنهاد دوم من این است که از نرم افزار لایت روم استفاده کنید چون نسخه های جدید آن خیلی از نظر ویرایشی قدرتمند شده اند و اگر ویرایش خاصی مد نظر نباشد 0 تا 100 ویرایش را می توان در آن براحتی انجام داد .
متشکرازهمه دوستان وجناب توسلی عزیز .
شما نميتونيد بعد از اديت عکس رو در قالب cr2 ذخيره کنيد چون ديگه از فرمت دوربين خارج شده
ميتونيد از tiff استفاده کنيد که اطلاعات اضافه رو از دست نديد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بنده مجدد فایل خام رو ویرایش کردم، مراحل ویرایش رو چندبار از اول به ترتیب های مختلف انجام دادم، حالت پوستری در مرحله تبدیل به سیاه و سفید ایجاد میشه و با نویزگیری و ریسایز تشدید میشه.
عکس ویرایش شده
فایل خام
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
دوستان سلام
میخوام حدود 200 قطعه عکس رو تو یه بنر 2 متری به صورت منظم بچینم
میدونم فتوشاپ برای این منظور CONTACT SHEET رو گذاشته
ولی خیلی نامنظم عکسها رو قرار میده
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آیا غیر ازین ،پلاگین خاصی برای این کار داریم؟
خود این پلاگین فتوشاپ با چه تنظیماتی کارو بهتر انجام میده؟
قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم
درود .
یک اینکه آیا پلاگین نیک سافت ویر سازگار با cc2017 داریم؟ و همچنین سازگار با 2015 64bIT
و دو دوستانی که با select and mask در cc2017 کار کردن یه توضیح هم بدن چون آموزشهایی که هست برای این قسمت همگی با سوژه هایی پر کنتراست و پس زمینه ای یک دست هست با یک پس زمینه شلوغ و سوژه نسبتا همرنگ با کشیدن قلم ریفاین اج نتیجه مطلوبی نمی تونم بگیرم در واقع قسمت انتخابی همراه با قسمت خارج از انتخاب رو به طور متوسط نگهداری میکنه
حسین ترابیان ... ویرایش آزاد
سلام دوستان من یه مشکلی با Adobe Camera Raw دارم که تو تصویر کاملا مشخصه
این گزینه برای فتوشاپ من نداره که عکس HDR و Panorama میکنه خوده ACR
از تمام ورژن های ACR تست کردم نصب کردم بازم نشد
فتوشاپ CC 2014 و CC 2015 و 17 نصب کردم نشد
دوستان خواهشآ راهنمایی کنید چی کار کم خیلی لازم دارم
برای من این شکلی باز میشه و اون گزینه نیست.
این گزینه برای من نداره
سلام خدمت دوستان عزیز
من دومین روزیه که وارو فروم شدم و اگر این درخواستم رو جای درستی ننوشتم عذر میخوام چون فقط دیدم نوشته بود پاسخ به موضوع...
رفقا من فتوشاپ کارم اگر دوستان اتلیه دارن یا عکس خام با کیفیت و رزولوشن بالا دارن برام بفرستن که روش تمرین کنم ...مرسی جبران میکنم
آیدی تلگرامم همین اسمم هست
Shahin_bxer@