سلام، اگر درست متوجه سوال شده باشم
ابتدا یکی از ناحیه ها را انتخاب کنید ( با هر ابزار انتخابی که تمایل دارید)
، سپس با Ctrl+J یک لایه جدید از روی آن بسازید
، سپس با نگه داشتن Ctrl روی لایه ایجاد جدید شده کلیک کنید تا سلکشن لایه مجددا مورد انتخاب قرار بگیرد
، بعد با Ctrl + Shift + I انتخاب را معکوس کنید
، بعد روی لایه بکگراند کلیک کنید و مجددا Ctrl + J را بزنید
حالا شما دو لایه دارید که کاملا روی هم منطبق هستند.
برای نواحی بعدی هم همین کار را می توانید تکرار کنید.
سلام چطور بعدازاینکه عکس را درفتوشاپ باز کردیم دوباره برای بقیه ویرایش بهcarبرگردانیم (نه فایل psdبلکه فایل ra که ویرایش شده) .
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام امین جان بله درست میفرمایی اما من منظورم اینکه فایل در خود carبسته شودودوباره برای بستن به فتوشاپ منتقل نشود.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سؤال شما يکم نه مفهومه
منظور از بستن چيه ؟ car چيه؟
اگر ميخواهيد عکس رو اديت کنی در ACR و دوباره بعداً همونجا بقيه رو اديت کنيد بعد از اينکه اديت تموم شد فقط دکمه done رو بزنيد
اگر ميخواهيد داخل فوتوشاپ بازش کنيد اما بتونيد دوباره به acr برگرديد بايد به صورت اسمارت آبجکت واردش کنيد که برای اين کار يا تنظيمات رو تغيير بديد يا فکر کنم شيفت رو اگر نگاه داريد به دکمه وارد کرد به فوتوشاپ به اسمارت آبجکت تغيير ميکنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
چند احتمال وچود دارد ، یکی اینکه در مانیتور شما به این شکل هست و اگر عکس را مثالا با تلفن همراه ببینید به این صورت نیست ، یکی اینکه در هنگام ریسایز ریسمپلینگ نامناسب باعث این داستان شده، در این صورت آن را روی bilinear تنظیم کنید .
1.JPG
یکی هم سایز های خاص هست ، البته دلیل این یکی را نمی دانم ولی فوتوشاپ من هم هنگام ریسایز روی سایز هایی مثل 700 و مشابه آن همین حالت را کم و بیش در عکس ایجاد می کند. برای اطمینان یک عکس که این حالت برای آن پیش می آید آپلود کنید تا تست کنیم و مشخص شود.
بله همه اینها که فرمودید درست است ولی حرف من این است که وقتی اسمارت ابجکت ساخت شد برای باز گشت به کمرورایا از طریق فیلتر....ویاازطریقEdit contents اقدام می شود حال وقتی درکمرورا بقیه ویرایش انجام don کردیم دوباره به فتوشاپ بازگشت می شود وفایل بصورت psd ذخیره می شود(حالامنظورمن این که فایل از همان کمروراذخیره شود وبه فتوشاپ نیاید).