سلام دوستان. من تازه عضو این فروم شدم و خوشحالم که همچین جایی رو پیدا کردم. من مطالبی رو که اینجا در موردش صحبت میکردید رو به دقت خوندم. برام جالبه که چرا کسی حرفی از Canon 1D Mark IV نمیزنه؟؟ من قصد دارم که یه دوربین بخرم. دوست دارم بیشتر باهاش فیلمبرداری بکنم تا عکاسی. البته میخوام کار حرفه ای انجام بدم. اولش در نظر داشتم Canon 5D Mark II بگیرم. اما وقتی دیدم Canon 1D Mark IV از یه سری جهات برتری داره ، نظرم عوض شد. آیا از دوستان کسی با این دوربین کار کرده و در مورد فیلمبرداری از کیفیت و کارآییش خبر داره؟
دوربین Mark IV اندکی عملکرد بهتری از Mark II در ایزو های بالا دارد. اما قیمت آن دو برابر Mark II میباشد. از طرف دیگر به دلیل بهره مندی 5d از سنسور Full Frame نسبت به Mark IV با سنسور crop 1.3 ، عمق میدان 5D بیشتر میباشد.
پی نوشت: ارسال پست همزمان شد با پاسخ آقای حسینی، در صورت صلاحدید حذف شود.
سلام دوستان
در ابتدای خرید دوربین 500D من زمانی که با اون فیلم برداری می کردم.مثلا در روز آفتابی ولی از اشخاصی که در محل نیمه آفتاب و سایه قرار داشتند خود دوربین به بهترین نحو نورسنجی انجام میداد به طوری که سوژه کاملا پیدا بودند و پشت سوژه ها خوب کمی اور اکسپوز بود که مهم نبود چون با رفتن به سمت نور دوربین بلافاصله نور سنجی رو تغییر میداد.
اما نمیدونم الان چه گزینه ای رو عوض کردم ! که تصاویر پست سوژه که کاملا اور هست و سوژه ها هم در یک حالت نیمه اور قرار دارند به نحوی که کیفیت فیلم برداری بسیار پائین امده !
میخواستم بدونم من گزینه ای رو تغییر دادم یا نه؟
البته میشه این مشکل رو با قفل نور دهی با فشردن کلید ISO انجام داد ولی خوب اول اینکه کار سخت تر میشه و دوم اینکه چرا قبلا اینگونه نبود؟
و یک سوال دیگه که شاید به این بخش مربوط نمیشه آیا این فیلم ها رو میشه با نرم افزار خاصی به حالت معمول درآورد؟
Canon 500D + 18-55 + 55-250
سلام
احتمالا قبلا نورسنجي را روي Spot Metering تنظيم كرده بوديد و حالا به حالت متوسط گيري تغيير داده ايد.
فرهاد حسيني
سلام
با عرض معذرت ظاهرا من اشتباه كردم (چون عادت به فيلمبرداري ندارم) و اينطور كه به بروشور 7D مراجعه كردم و متوجه شدم، اصلا Metering Mode در حالت فيلمبرداري كار نمي كند.
بايد دليل مشكل را در جاي ديگري بجوييد.
فرهاد حسيني
دوست گرامی اگر با فشردن قفل نوردهی ، نوردهی تان ثابت میماند پس دوربینتان در حالت M نیست چرا که قفل نوردهی در حالت منوال تاثیری ندارد. همچنین از آنجائیکه فرموده اید "با رفتن به سمت نور دوربین بلافاصله نور سنجی رو تغییر میداد" مطمئنا تنظیمات دوربین بر روی Manual نمیباشد. بهترین حالت برای فیلمبرداری گزینه M میباشد.
اگر هم سوژه و هم پس زمینه به یک نسبت روشن تر شده اند، (البته مناطق روشن تر معمولا بیشتر اوراکسپوز را نشان میدهند)، احتمالا دوربین شما در یکی از حالات AV, TV, ... میباشد و گزینه "جبران نوردهی" به سمت مثبت تغییر پیدا کرده است. و اگر هم در حالت m میباشد ،مثلث نوردهی تان به سمت دریافت نور بیشتر تغییر پیدا کرده است.
با گزیته shadow/highlight در نرم افزار های تدوین تا حدود زیادی میتوانید مشکل مناطق اوراکسپوز را اصلاح نمائید.
ویرایش توسط navidsohi : Wednesday 30 March 2011 در ساعت 01:17