با سلام
نیکون دی 7000 مشکل فوکوس ممتد در حالت فیلمبرداری رو حل کرده.
با سلام
نیکون دی 7000 مشکل فوکوس ممتد در حالت فیلمبرداری رو حل کرده.
با سلام
شما از چه حالتی برای فوکوس در حالت فیلم برداری استفاده می کنید؟ با دی 7000
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام همیشه در حالته دستی اگه توما نیتور بزگتری هم بشه دید خیلی راحترو بهترمیشه این کارو انجام داد کلا در کارهای حرفه ای همیشه از فوکوس دستی استفاده میشه این دوربین هم تو حالت فیلم برداری کارایی زیادی برای استفاده معمولی شخصی نداره یک هندیکم بسیار راحت تر وایده ال تره و سرعت و دقت فوکوس پی در پی خیلی بالاتری داره (بخاطر داشتن اپتیک متفاوت اندازه سنسور متفاوت عمق میدان متفاوت .....)
سوالی داشتم و اون اینکه ایا منظور از فوکوس ممتد اینه که دوربین با تغییر فاصله کانونی لنز بتونه بطور اتوماتیک فوکوس بکنه یا نه منظور اینه که با تغییر منظره مورد نظر دوربین دوباره فوکوس بشه.؟چرا مثل یه هندی کم عمل نمیکنه؟
دوستان اگه لطف کنند جواب بدند بسی مسرور گردیم.
خیر ( نه به آن صورتی که در ذهن شما است )
اینکه چرا مثل هندی کم فوکوس نمی کند مربوط به ساختار و نوع فوکوس دوربین های عکاسی و فیلمبرداری است.اصولا تفاوت زیادی دارند یکی بر مبنای امواج و ... است و دیگری از طرق کنتراست ( قسمت مقالات سایت عکاسی را مطالعه کنید )
اما احتمالا در چند سال آینده دوربین هایی با فوکوس سریع تر ساخته شوند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اقای قبادی تشکر.اصولا چرا این بحث فوکوس ممتد تو دوربینهای کامپکت مطرح نیست؟بخاطر کوچکی لنزشونه؟
سلام دوستان
توی وب در حال کنکاش روش های کنترل فوکوس در دوربین های SLR بودم که به یک موضوع جالب برخورد کردم :
دستگاه کنترل کننده سیستم فوکوس در حین فیلمبرداری و عکاسی مخصوص دوربین های کنون اون هم از طریق USB
دستگاه 400 دلاری ای که جای دستگاه مکانیکی فالو فوکوس را خواهد گرفت که سیستم Okii Systems USB Follow Focus نامیده می شود و لنزهای دارای قابلیت USM و دوربین های زیر را پشتیبانی می کند :
EOS 5D Mark II
EOS 1D Mark IV
EOS 7D
EOS 60D
EOS 600D/Rebel T3i/Kiss X5
EOS 550D/Rebel T2i/Kiss X4
EOS 500D/Rebel T1i/Kiss X3
همانطور که می دانید اتوفوکوس در مود فیلمبرداری SLR کاربرد نداشته و خبر تولید دستگاهی که بتواند از طریق ریموت سیستم فوکوس را کنترل کند واقعا من را هیجان زده کرد
لینک زیر حاوی اطلاعات شرکت سازنده و همچنین فیلم های روش کار این قطعه جالب و مفید است :
http://www.okii.net/ProductDetails.a...tCode=CT%2D001
ویرایش توسط Miri : Tuesday 24 May 2011 در ساعت 18:50