سلام :)
فیلیپ بلووم فیلم ساز مشهور هالیوود با کمک کمپانی معظم فیلم سازی Lucas Film بخش هایی از فیلم پر هزینه Red Tails خود را با دوربین های Dslr کنون فیلمبرداری کرد. عکس هایی از پشت صحنه فیلم :
دیدن تریلر فیلم
عکس های بیشتر
فیلیپ بلووم فیلم ساز مشهور هالیوود با کمک کمپانی معظم فیلم سازی Lucas Film بخش هایی از فیلم پر هزینه Red Tails خود را با دوربین های Dslr کنون فیلمبرداری کرد. عکس هایی از پشت صحنه فیلم :
دیدن تریلر فیلم
عکس های بیشتر
واقعا تا چند سال پیش چه کسی میتوانست چنین چیزهایی را پیش بینی کند. حتی بعد از معرفی ویژگی فیلمبرداری در دوربینهای DSLR نیز پیش بینی چنین کاربردهای جدی، مشکل بود.
----
فیلیپ بلوم، فیلمساز مشهور هالیوود نیست. شهرت او در DSLR Film making است و تلاشهایش در جهت آموزش این فن. کارگردان این فیلم نیز شخص دیگری است.فیلیپ بلووم فیلم ساز مشهور هالیوود با کمک کمپانی معظم فیلم سازی Lucas Film بخش هایی از فیلم پر هزینه Red Tails خود را با دوربین های Dslr کنون فیلمبرداری کرد.
فیلمبرداری فیلم “LIKE CRAZY” با دوربین کنون 7D
این فیلم که موفق به دریافت جوایز معتبری گردیده است با بودجه 4 میلیون دلار ساخته شده و از 28 اکتبر بر روی پرده سینما ها قابل نمایش است.
مشاهده تریلر فیلم
دوستان من هنگام فیلمبرداری با 5d تو مود 24 فریم مشکل دارم. تو استودیو هاله ایی سیاه رنگ به صورت عمودی از پایین کادر به سمت بالای کادر مدام حرکت می کنه. این مشکل فقط تو استودیو هست. اما تو مود 25 فریم این مشکل نیست. چیکار باید کرد؟
سلام
با چه سرعت شاتری فیلمبرداری میکنید ؟
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
با سرعت 200 فیلمبرداری می کنم. واقعیتش با سرعت پایین تر مجبور می شوم نور استودیو رو کم کنم که در این صورت تصاویر پرده سبز دچار نویز می شود. پس چرا تو 25 فریم با هر سرعت شاتری این مشکل نیست؟
فرکانس چشمک زدن لامپ ها به نوع چراغ بستگی نداره، به فرکانس برق شهر بستگی داره که تو ایران ۵۰ هرتزه.... البته بعضی لامپ ها (مثل فلورسنت ها) نمود بیشتری دارن و بعضی ها (مثل تنگستن ها ) نمود کمتر... احتمالا چون ۵۰ مضربی از ۲۵، دوربین میتونه خودش رو با خاموش و روشن شدن لامپها هماهنگ کنه!؟...
پ.ن: دوربین من توی تنظیماتش یه قسمتی داره که فرکانس برق شهر رو بهش میدیم (۵۰ یا ۶۰ هرتز) تا بتونه خودش رو با اون هماهنگ کنه، منوهای 5D رو گشتم و چنین چیزی ندیدم، شما هم نگاه کنید، شاید از نظر من جا مونده باشه!؟