اگر فیلمبرداری اینقدر براتون مهمه به فکر فوکوس اوتو نباشید.بهترین نتیجه رو هم با فکوس دستی میگیرید.امکانات خلاقه بیشتری رو هم در اختیار خواهید داشت.در کل اگر فیلمبرداری براتون مهم هست و ممکنه نقش یک ابزار کاری یا سرگرمی جدی رو بازی کنه توصیه من دوربینهای کنون هستن که عملکرد بهتری در این زمینه دارن.
ویرایش توسط lamagra : Sunday 3 July 2011 در ساعت 14:30
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام عقیل جانتوصیه من دوربینهای کنون هستن که عملکرد بهتری در این زمینه دارن.
از لحاظ کیفیت تصاویر و رزولوشن که گمان نمیکنم برتری خاصی بینشان وجود داشته باشد احتمالا اشاره به تنظیمات دستی بیشتر کنون دارید. اگر اینطور است کمی این تفاوتها رو مرقوم بفرمایید.
FD master
دوست عزیز اگه روی فیلمبرادی D-SLR برای فیلم های خانوادگی مثل مثلا هندیکم حساب کردی باید کلا بیخیال بشی ...
در دوربین های D-SLR فوکوس کشی خودش کلی هنر و ذوق و البته مهارت میخواد
اینه که اگه میخواید مثلا کلیپ های کوتاه . فیلم های کوتاه یا از این دست کار ها بسازید ، این دوربین ها میتونه کار آمد باشه
میشه به فریم ریت بالای تصاویر دوربینهای کنون 60.50.30 اشاره کرد که در بسیاری از موارد خصوصا فیلمبرداری از صحنه های سریعتر از حد معمول اشاره کرد که بسیار کار گشا و کار امد هست.همینطور تنظیمات دستی کامل در بدنه ای مثل 7دی در حین فیلمبرداری.یا وجود بدنه ای مثل 5دی مارک دو که تنها فول فریم با این کیفیت تصویر هست و بزرگترین سنسور تصویر برداری رو در اختیار داره...که نیکون هنوز به این رزولوشن یا این سنسور نزدیک نشده.که شاید بزرگترین برتری اون عمق میدان بسیار کم اون و نویز کم در ایزوهای بالا هست.طوری که تصاویر تا ایزوی 2000 هم قابل استفاده است.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
همین تنظیمات دستی 7دی رو میخواستم بفرمایی... دوستانی هم که درباره نیکون d7000 اطلاع دارند لطف میکنند امکانات اونطرف رو میدند.همینطور تنظیمات دستی کامل در بدنه ای مثل 7دی در حین فیلمبرداری
FD master
سلام
البته من با d7000 و 105-18 از مسابقات کارتینگ فیلمبرداری کردم و در مود af-f بسیار لذت بخش و با کیفیت بود و فوکوس خودکار بسیار عالی و سریع عمل میکرد. و چون صدای ماشینها بسیار زیاد بود اصلا صدای موتور فوکوس شنیده نمیشود. و درضمن با اینکه سرعت اتومبیلها بسیار زیاد بود باز هم فیلم با کیفیت بسیار بالا و بودن احساس عقب ماندن تصور بود. (مموری silicon power کلاس 10) شما میتوانید به صورت hd با 30 فریم و f-hd با 24 فریم فیلم برداری کنید و لذت هم ببریدو ضمنا در عکاسی نیز احساس کمبودی از ناحیه دوربین خود نداشته باشید.
ویرایش توسط aliii : Sunday 3 July 2011 در ساعت 17:11