با عرض پوزش بنده سوالی برام پیش آمده که منظور از نویز الکترونیکی چه نوع نویزی هست؟ من فکر میکردم نویز میکروفن بدلیل جنس اون هست.
با عرض پوزش بنده سوالی برام پیش آمده که منظور از نویز الکترونیکی چه نوع نویزی هست؟ من فکر میکردم نویز میکروفن بدلیل جنس اون هست.
چون اکثرا شهریه بالایی دارن برحسب منطق بهتره لوح فشرده آموزشی بخرید و با الفبا اولیه مثلا پریمیر آشنا بشید بعدا اقدام به رفتن کلاس آموزشی کنید .
متاسفانه تهران جایی رو نمیشناسم که معرفی کنه ولی بهتره سر بزنید به انجمن سینماگران جوان چون شهریه هاش خیلی بالا نیست و معمولا اساتید خوبی دارن
موفق باشید
سلام ..به همه ..من به تازگی بعد کلی تحقیق و نسبت به بودجه یه 700d کنون با لنز 18-55-stm گرفتم ولی کیفیت تصویرش راضیم نکرد و بوکه هم زیاد نیست..البته اگه درست گفته باشم..همون تار شدن پشت شخص..به نظر شما کدوم لنز بهتری هست که بتونه کمک کنه تو بهتر شدن کیفیت تصویر و همون تار شدن پشت شخص ...
ممنون از جوابتون..یه سوال دیگه این لنز یرای فیلم هم خوب هست ؟؟
سلام بر سروران گرامی :
برای فیلمبرداری فول اچ دی با دوربینهای DSLR هر ساعت فیلمبرداری چه مقدار ظرفیت حافظه نیاز دارد ؟ و دوام باطری دوربینها حدودا تا چند دقیقه فیلمبرداری است ؟
(دوربینم D3300 نیکون می باشد )
سلام
من به یک دوربین احتیاج دارم برای ضبط مصاحبه (در اتاق و سوژه هم معمولاً پشت میز میشیند و ثابت است)
اول میخواستم یک camcorder بگیرم ولی نمونه کیفیتهایش را دیدم اصلاً راضی کننده نبود بنابراین میخواهم اگر دوستان توصیه کنند یک دوربین DSLR برای فیلمبرداری بگیرم
بودجهام زیر سه میلیون است
دوستان کدام دوربین را برای فیلمبرداری در این وضعیت پیشنهاد میکنند؟
و اینکه برای ضبط صدا آیا باید میکروفون بهش وصل کرد یا خودش صدا را به خوبی ضبط میکند؟
لنز خاصی میخواهد یا لنز خودش کافی است؟
آیا صدای باز و بسته شدن لنز در فیلم ضبط میشود؟