Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ماشین هم داغ کنه ، آمپرش بالا میره ، میشه بدون توجه ، مدتی تا نابود شدن موتور رانندگی کرد ...
دوربین DSLR اساسا برای فیلمبرداری طولانی مدت طراحی نشدن ، سنسور دوربین هد سینک الکترونیکی هم نداره . قطعا بالا رفتن دما موجب آسیب سنسور دوربین میشه .
من با 700D فیلمبرداری می کنم ، عملا بعد از 15 دقیقه آمپر درجه حرارت سنسور روی صفحه نمایان میشه ...
بله ماشين هم داغ ميکنه اما تا وقتی آمپر قرمز نشده احتياجی نيست هر 10 دقيقه بزنی کنار که خنک بشه
دوربين هم سنسوردما داره و تا وقتی داغ نکنه اخطار نميده ، تو خيلی از کار های ويدئويی از دی اس ال آر استفاده ميشه و اگر يوتيوب رو هم ببينيد خيلی از فيلم های آموزشی همينطوری تهيه شدن که مدت طولانی اي هم دارن
اگر قرار بود هر 10 دقيقه احتياجی به چند دقيقه وقفه بود که از دی اس ال ار استفاده نميشد
من که منبع معتبری برای آسيب ديدن سنسور در اثر فيلم برداری پيدا نکردم اگر شما چيزی سراغ داريد اينجا لينک بديد
https://www.google.com/search?num=30...26.t_o_Gd5CUA8
تنها چيزی که من ديدم باعث خرابی ميشه ليزريه که برای نور پردازی استفاده ميشه و سنسور رو از بين ميبره
https://www.google.com/search?num=30...39.zYZiow9w4cM
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
همه این چیزهایی که می گم برای طول عمر بیشتر دستگاهه ...
تو این قیمت ها و شرایط خدمات پس از فروش ، منابع موجود نمیشه ملاک قرار داد ...
سلام
کسی از دوستان امکان تهیه آموزش آدرس زیر را ندارد؟
قیمت آن 19 دلار هست، اگر کسی امکان خرید آن را داشته باشد بنده حاضرم هزینه را پرداخت کنم تا آن را برای بنده خریداری نماید.
پرترهها کار مشترک هستند
سلام میبخشید من یه راهنمایی میخواستم من میخواهم دوره تصویربرداری و تدوین برای مجالس و عروسی بگزرونم به نظر شما کجا برم بهتره لطفا یک جای معتبر رو معرفی کنیبد
سلام.چطور میشه متوجه شد با یک dslr چند ساعت فیلم برداری شده؟ (چیزی مثل شاتر کانتر)
ممنون
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
میشه یه دوربین برای فیلم بردای تا مبلغ 3 میلیون معرفی کنید
و اینکه dslr بخریم یا دوربین فیلمبردای
سلام دوستان ، خواهش میکنم کمکم کنید
من کارم فیلمسازی و برای همین تصمیم گرفتم یه دوربین خوب بخرم ، اما از شانس بدم و پس از کلی تحقیق رفتم سراغ دوربین nikon d3300 ، متاسفانه این دوربین نه قابلیت مانیتورینگ صدا داره و نمیشه هدست بهش وصل کرد و نه ویزور چرخشی داره و نمیشه از همه جهات ویزور رو دید ، البته مشکلات دیگه ای هم باهاش دارم ولی اصلی ترینش همین ها هستند ، حالا اگه کسی برای این مشکلاتم راه چاره ای داره بیزحمت بگه اگه هم راهی نیست حد اقل میخام بدونم اگه بخوام این دوربین رو بفروشم با پولش چه دوربینی بگیرم برای کارم مناسبه و مشکلم رو حل میکنه ؟ و اینکه من این دوربین رو یک و سیصد نزدیک چند ماهه خریدم و الان چقدر بفروشم خوبه ؟