ممنون دوستان .
در مورد تدوین هم ایا نرم افزار های اسانی برای تدوین هست که کارشون رو خوب انجام بدهند ؟ (بیشتر برای این میخوام خودم انجام بدم که چون حداکثر 10 دقیقست و فریم های زیادی هم نداره ولیکن اگر نشه باید دست یک تدوینگر داد)
ممنون دوستان .
در مورد تدوین هم ایا نرم افزار های اسانی برای تدوین هست که کارشون رو خوب انجام بدهند ؟ (بیشتر برای این میخوام خودم انجام بدم که چون حداکثر 10 دقیقست و فریم های زیادی هم نداره ولیکن اگر نشه باید دست یک تدوینگر داد)
ادیوس نرم افزار فوق العاده ای است .
سخت و پیچیده هم نیست.
آموزشهای رایگان فارسی آن در اینترنت فراوان است.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
ممنون برای راهنمایی های دوستان .
یک سوال دیگه هم داشتم اینکه برای نور در فضای باز برای فیلمبرداری از نور های led استفاده کنم یا فلاش چتری ؟
بین این چند مدل نور led
1.Professional Video Light LED-336
2.Mettle Led Light Pad Vpad-112
3.Yongnuo YN300 II Pro LED Video Light
4.NanGuang CN-160
5.H&M Professional Video Light LED-5005
و فلاش های چتری
1.فلاش چتری S&S Smart 160W
2.فلاش نایس - Mini Studio Flash GE 180
کدوم نور بهتری رو میده و به صرفه تر هست ؟
نمایندگیش 1.150 میفروخت چند ماه پیش که من خریداری کردم.البته به من تخفیف هم دادند.به عنوان یک آماتور از میکروفون کاملا راضی هستم و به نظر من صدای بسیار خوبی داره.البته اگر زمان ضبط طولانی باید تعداد زیادی باطری همراه داشته باشید.دستگاه فرستنده مصرف زیادی داره و باتریهای شارژی هم در زمان کمتری تخلیه میشن.
سلام به همه دوستان
يه سوالي داشتم
كلاسي خوب و حرفه كه ارزش وقت گذاشتن و هزينه كردن را داشته باشه در زمينه فيلمبرداري با دوربين هاي dslr كسي ميشناسه توي پي وي معرفي كنه ؟
واقعا لازم دارم
سعید سعیدی
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
سعید سعیدی
در صورتی که از میکروفون های یقه ای استفاده کنیم با توجه به اینکه ضبط صدا با میکروفون داخلی دوربین انجام میشود چگونه میتوان مشکل نویز الکترونیکی رو حل کرد ؟
از رکوردر صدای جدا استفاده کنید .