اگر بتونید از طریق مسافر از مبدأ بیارید خیلی هم خوبه!چون بحث اینه که وقتی کالا از طریق بازرگان وارد میشه،حدود 30% سود بازرگانی و هزینه گمرکی با قیمت روز ارز محاسبه میشه روی کالا+5% ارزش افزوده که میشه 35% بیشتر از قیمت کالایی که شما مثلاً در فلان سایت معتبر امریکایی یا اروپایی رویت فرمودید.
بنظر من که اگر آدم کسی رو داره که براش قبول زحمت میکنه و جنسی رو میاره،نباید شک کرد!
البته دودلی بدی که در این مقطع دچار خیلی ها من الجمله خودم شده،اینه که ممکنه با نتایج مثبت نشست بغداد در سوم خرداد،و برداشته شدن رسمی برخی تحریمها،اوضاع واقعاً یه تکون مثبت پایداری بخوره...
ویرایش توسط ahmad.abaee : Monday 23 April 2012 در ساعت 00:27
به نظر دوستان از چه منبعی میشه از قیمت تجهیزات عکاسی در کشورهای مثل امارات و ترکیه مطلع شد ؟
متاسفانه اخبار ضدو نقیضی در این رابطه در همین تایپیک وجود داره و برای یه نفر مثل بنده که در حدود 5 میلیون بودجه برای خرید دارم میتونه خیلی مفید باشه ...........
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو
برای خرید در امارات برخی از فروشگاهها سایت دارند و اونهایی هم که ندارند میتونید شماره شون رو پیدا کنید.
تو گوگل سایت سیتی سنتر دیره دوبی رو سرچ کنید و در قسمت شاپینگ و بخش الکترونیک چندین فروشگاه هستند که میتونید تلفنشون رو گرفته و تماس بگیرید.
فروشگاههای الفلاک و میکرو سیتی قیمتهای مناسب تری دارند تا فروشگاههایی مثل گرند استور.
همه شون هم هندی هستند.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
یه سری قیمت دوبی:
Canon EOS7D + 15-85mm
9700 درهم
EOS600D + 18-55mm Lens + 55-250MM Lens
4600 درهم
D7000 Digital SLR Camera + 18-105mm
6700 درهم
اتفاقا یکی از سودآروترین کارها الان آوردن تجهیزات الکترونیکی از اونطرف و به سرعت فروختنشه . چون دلار الان حدود 1700 تومنه و اگر قیمت ریالی جنسای اونطرفو حساب کنین خیلی ارزون میشه . مثلا ipad 2 a6 wifi که اونطرف 380 دلاره میشه حدود 670 تومن در صورتی که اینجا حدود 1 تومن میفروشن . در مورد دوربین هم مثلا olympus xz1 حدود 380 دلار قیمتشه در صورتی که قیمت شرکتیش الان 1100 تومنه
دلیلی هم که سریع بفروشی به خاطر اشباع بازار قیمتها به قیمت دلاری نزدیک میشه
آقای نیشابوری لطفا اسم فروشگاه رو که به قیمت 5400 میده بفرمائید.