من در چندین کشور اروپائی دوربین قیمت کرده ام و در تمام آن کشورها دوربین از ایران گران تر بود (حتی در Duty Free Shop فرودگاه هایشان)
من در چندین کشور اروپائی دوربین قیمت کرده ام و در تمام آن کشورها دوربین از ایران گران تر بود (حتی در Duty Free Shop فرودگاه هایشان)
آقا یکی منو راهنمایی شفاف کنه لطفا :)
بالاخره من چی بگم برام سوغاتی بیاره این آقاهه؟
چه میدونم کسی یه فروشگاه استوک فروش خفن تو آلمان نمیشناسه؟
ولی من هنوز خیلی برام عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا محصولات تولید آلمان در ایران ارزان تر از آلمانه؟
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
خب شاید دوست عزیز برای این باشه که ارزش پول ها خیلی متفاوته
میلاد هریس
راستش در واقع توی اروپا بیش از حد گرون هستن نه اینکه اینجا ارزون باشه.
برای مثال همین D800 که قیمتش 3000 دلار هست توی اروپا در میاد حدود 2900 یورو که با نسبت حدودی 1.3 برای یورو به دلار، تقریبا 700 دلار گرون تر در میاد.
اما مسئله اینجاس که بعد از ورود به ایران چقدر قیمت میخوره که بشه فهمید صرف میکنه یا نه.
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
چند روز پیش دوستی فیلتری را که 115 دلار در آمازون به فروش میرسید 115 پوند از لندن برام خرید.یعنی بیشتر وقت ها ،عدد ثابت و واحد تغییر میکنه!
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
جالبه و دقیقا من هم همین تجربه رو دارم که توی اروپا یه تجهیزی که تو سایت نیکون 1600 دلاره رو 1600 یورو میفروشن؟! پوند رو الان از شما شنیدم!!!
تو امریکا ولی همون قیمته تو سایته بعلاوه 10% مالیات ....
به این دلیله که تو یه جای توریستی ، توریست مجبوره پوله نیازشو بده...(بطری آبمعدنی 8یوروچه خبره آخه...)
این مسئله درمورد فروشگاه های اپل هم همینطوره که تو اروپا همون قیمت دلاریشه فقط واحدشو کردن یورو...
اما الان d800 فقط تو دو کشور اروپایی 300 تا تخفیف خورده که تو مایه های 430 دلار میشه
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
البته تا حدودی هم برمیگرده به قوانین داخلی کشورها ... به عنوان مثال اکثر کمپانی های معتبر ساعت در سوییس تقرار دارند و اجناس تولیدی از انجا به نقاط دیگر دنیا ارسال میشود . ولی در سوییس بقدری ساعت گران است که اگر کسی از انجا قیمت کند و مثلا بیاید اینجا هم قیمت را بپرسد شک به اصل بودن ساعت میکند ...!
جدای این مسیله بحث پرداخت مالیات و سایر قوانین هم دخیل هستند ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
از دوستان کسی تجربه خرید تجهیزات عکاسی از تایلند رو داشتن ؟
یا اطلاعاتی در مورد قیمت ها ؟