ممنونم
مشکل اینه که آفومار می گه گارانتی های متفرقه بعضی لوازم کیت مثل باطری رو عوض می کنند و جنس ممکنه Refurb باشه.
ممنونم
مشکل اینه که آفومار می گه گارانتی های متفرقه بعضی لوازم کیت مثل باطری رو عوض می کنند و جنس ممکنه Refurb باشه.
در این تاپیک سریعتر به نتیجه میرسید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3763
زياد به نوع گارانتي و شركت اهميت ندين. همين كالاهاي اصل ارائه شده در فروشگاههاي به اصطلاح نمايندگي رسميهر از چند گاهي از ناصر خسرو نيز تامين مي شند و ..... (حداقل يكي دو مورد من از نزديك شاهد بودم)
از هر كجا جنسو مي خرين نهايتا بايستي حوستون جمع باشه چه بازار و چه نمايندگي به اصطلاح اصلي، هر چند كه هر چقدر هم حواستوتن جمع باشه اونا زرنگترند و كارشونو مي كنند
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
اینو چند روز پیش تو تاپیک 500D دیدم یکی از دوستان 500D رو با گارانتی ایده آل خریده بود و دیگری هم با گارانتی آفومار:
این نقل قول دوستمونه که با گارانتی آفومار خریدن :
و این هم دوستی که با گارانتی ایده آل خریدند:سلام
من این دوربین رو با گارانتی و بیمه نامه آفومار گرفتم و وسایل داخلش این چیزا بود
بدنه == ژاپنی
لنز == تایوانی
باطری == ژاپنی
شارژر == چینی
کابل USB
کابل ویدئو
بند
سی دی
همونطور که می بینید گارانتی آفومار که شما فرمودید گفتن جنساشون اصل هست لنزشون تایوانیست در حالیکه مورد ایده آل ژاپنی بوده.شارژر چینی
باطری ژاپن
بدنه ژاپن
لنز هم ژاپن هست یعنی همین الان نگاه کردم دیدم ژاپنه
4عدد cd و کابل usb و بند و کابل ویدئو
با سلام به همه عزیزان
من این تاپیک رو کلا مطالعه کردم و متوجه شدم اکثرا رو برند کانن صحبت شده.
اگه لطف کنین و در مورد برند نیکون هم راهنمایی کنین ممنون میشم.
اینکه کدوم گارانتی اصلی هست و از کجا میتونم خرید بهتری داشته باشم؟
امروز یک کابر جدید به aphomarکه در امضا شون نوشته (بخش پشتيباني و خدمات پس از فروش شركت آفومار)رو دیدم . امیدواریم که با حضور نماینده این بازرگانی در فروم به سوالات و مشکلات فنی دوستان پاسخ علمی داده بشه .
سلام بر همگی دوستان
بنده در نظر دارم در ماه آینده Canon 7D به همراه لنز 105-24 را تهیه کنم . مدت زیادی است که قیمت ها و گارانتی شرکت های مختلف را در نظر گرفته ام و با توجه به اظهار نظر دوستان در این فروم و فروم های دیگر نهایتا به سه گزینه رسیده ام : نورنگار( که فکر کنم همان دیجی کالاست) - ایده آل - آفومار. قبل از هر چیز این نکته را یادآوری کنم که صد یا دویست هزار تومان بالا یا پایین بودن نوع گارانتی اصلا برایم مهم نیست چیزی که برایم از همه چیز بیشتر اهمیت دارد کیفیت خوب گارانتی - خدمات پس از فروش خوب و نوع برخورد مناسب با مشتری است. این فروم را از ابتدا تا انتها مطالعه کرده ام اما قصدم مطلع شدن از نظرات دوستانی است که اخیرا ( نهایتا از شش ماه قبل تا الآن) از این گارانتی ها استفاده کرده و دوربین یا لنز خود را خریده اند. خلاصه اینکه کمکم کنید تا گارانتی مناسب را انتخاب کنم.
امیدوارم بتوانم به خوبی و خوشی به جمع شما DSLR دارهای عزیز بپیوندم.
از همگی متشکرم
پی نوشت : لطفا در صورتیکه نام بردن از نوع گارانتی یا فروشگاهی خاص در این فروم اشکال دارد برایم بطور خصوصی ارسال فرمایید. ممنون
ویرایش توسط N.Salehoof : Tuesday 16 February 2010 در ساعت 19:25
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
دوستان یک سوال داشتم :
جدیداً برخی لنزها به صورت بدون گارانتی و فقط با بیمه ایده آل و سامان بفروش میرسند؟ آیا این مشکلی رو بعداً برای خریدار بوجود نمی آره؟
علیرضا کریمی