الان حدود 2 ماهه یه دوربین رو با گارانتی ایده آل و بیمه خریداری کردم
حدود یه ماهم هست تو سایتش رجیستر کردم ولی هر وقت چک کردم مینوشت در حال بررسی!
الانم دیگه سایتش بالا نمیاد! اینم از این!!
الان حدود 2 ماهه یه دوربین رو با گارانتی ایده آل و بیمه خریداری کردم
حدود یه ماهم هست تو سایتش رجیستر کردم ولی هر وقت چک کردم مینوشت در حال بررسی!
الانم دیگه سایتش بالا نمیاد! اینم از این!!
بعضي از فروشگاههاي جمهوري دوربين رو با گارانتي تعميرگاه مركزي مي فروشند قيمت هم همون حدودهاي دوربين با گارانتي ايده آل است از دوستان كسي تجربه اي از اين نوع گارانتي دارند ؟
با سلام. تمام صفحات اين پست رو گشتم و كسي از دوستان دو مورد گارانتي ديجي كالا چيزي ننوشته بود.
اين گارانتي چطوره؟ گارانتي طلايي (1 ماه تعويض ، يك سال تعمير و بيمه ايران و يه كارد ريدر) 40 تومن از نورنگار گرونتره (در مورد نيكون d90)
ممنون
فرهاد حسيني
خوب ادعاي مغازه دار چيز ديگه اي بود و يك كارت گارانتي مستقيم بنام تعميرگاه مركزي صادر مي كرد البته قبلا هم شايعاتي در خصوص واردات و فروش دوربين مستقيم و بدون واسطه توسط تعميرگاه مركزي شنيده بودم.
با سلام
ميخواستم بدانم از بچه ها كي دوربين با گارانتي پارس الرمس گرفته و در كل اي شركت گارانتي اش در مورد دوربين هاي كنون چه طوره اگه خبر دارين من رو هم درجريان بزارين و اين كه چه طور به فهمم كه نمايندگي در همدان كي هستش در وب سايت آن چيزي در مورد نمايندگي ها نداشت آيا وب سايت ديگري هم دارد.
با تشكر : محمد كريمي:confused:
آیا از بازرگانی قائم تا به حال خرید داشته اید؟
http://www.irdoorbin.com
دوربین ها را با گارانتی ایده آل ارائه میدهد
بدنه 500d رو میده628 اما من از یکی از فروشگاه هایی که در لیست نمایندگان ایده آل بودن سوال کردم میداد 600 تومان.
دید خوبی نسبت به فروشگاه های جمهوری ندارم اما بازرگانی قائم هم اینجا صحبتی ازش نیست. :confused:
امیر نادری
مشکلی که در مورد گارانتی ایده ال وجود داشته و داره اینه که با اینکه تغمیرگاه شرکت از بقیه شرکتها معتبر تر و بهتر هست اینه که خودشون عامل فروش مستقیم ندارند
و دوربین رو باید از مغازه دار بخرید که مشکلات و دردسرهای خودش رو داره
علی اسلامیان
خب این هم یه حسنه هم یک عیب ولی به نظرم خرید از فروشگاه های معتبر هیچ دردسری نداره !نکته بعدی که به ذهنم می رسه اینه که شرکت ایده ال در قبال کارت گارانتی و بیمه خودش مسئولیت قبول میکنه و پاسخگو بوده (تا اونجایی که بنده دیدم) کاری به نام فروشگاهی که ازش خریداری شده نداره پس میشه با خیال راحت از نظر بیمه و گارانتی مطمئن بود فروشگاه های معتبری هم هستن که محصولاتشون را با این بیمه گارانتی می فروشن که دردسری هم وجود نداشته باشه
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG