كانن 500D با گارانتي آفومار دقيقا" 100 هزار تومان گرانتر از گارانتي هاي ديگه است . تازه با كلي منت كه دوربينهامون سري اصليه و تنها وارد كننده رسمي در ايران هستيم و .....
بالاخره من معني "سري اصلي" رو كه چند جا به گوشم خورده نفهميدم ؟:confused:
به طور مثال دوربین 500 دی با دو نام دییگر به نام های Rebel T1i و Kiss X2 در بازار موجود هست و اگر توجه داشته باشید دوربین های با نام Rebel برای منطقه آمریکا و و با نام KISS برای ژاپن ساخته شده اند و مدل 500 دی برای اروپا و اسیا ساخته شده
منظور آفومار این هست که دوربینی که ما عرضه می کنیم از سری هست که مخصوص این منطقه هست و بصورت قاچاق و یا بطور غیر رسمی ( منظور دوربینی که برای این منطقه نمی باشد ) نمی باشد
حمید رضا مرادی
G12
فرهاد حسيني
با سلام به دوستان من به تازگي يه فلاش 580 كنون ار نورنگار خريدم سوالم اينه كه آيا اين فلش ها گارانتي دارد يا خير آيا نور نگار فلش هارو گارانتي ميكند يا خير چون به من بابت فلاش برگه گارانتي ندادند
سلام
من هم مدتی پیش یک فلاش sb600 گرفتم و از نیگونگرش در مورد گارانتی اون پرسیدم و جواب عدم امکان گاراننی کردن یک سیم بود.
توی ایران تا جایی که من پرسیدم فلاش رو گارانتی نمی کنند ولی طبق جستجوی من توی خارج مثل دوربین فلاش هم گارانتی داره. خوب مثل اینکه عقلشون نمی رسه یک سیم رو نباید گارانتی کرد.:cool:
سلام
تا جايي كه من مي دونم هيچ بازرگاني اي فلاش رو بيمه نمي كند. من روزي كه مي خواستم 580 بخرم اول رفتم كنن شماره يك (بلوار) قيمتي كه بهم داد 600 هزار تومان بود (2 سال پيش) من اعتراض كردم و گفتم اين فلاش رو در ناصرخسرو 480 مي فروشند شما گارانتي مي كنيد؟ فرمودند خير گفتم پس چرا بايد از شما بخريم ؟ مگر خداي ناكرده ديوانه ايم؟ ايشون زنگ زدند آفومار و قضيه را عينا نقل كردند مدير فروش آفومار فرمودند نهايتا 550 مي توانيم بدهيم
بنده هم رفتم ناصرخسرو و با خيال راحت 470 (دقيق يادم نيست ولي همين حدود) خريدم.
فرهاد حسيني