نوشته اصلی توسط
ghorban
حق با شماست امیدوارم شرایط عوض بشه.:)
حالا به نظرتون گارانتی نورنگار چطوره( برای دوربین کانن) در مقایسه با آفومار؟
کسانی که از این دو خریدند اگر مواردی که در برگ گارانتی ذکر شده رو بصورت عکس یا متن در اینجا بذارند خیلی خوبه تا یه مقایسه ای حداقل در ظاهر بکنیم.
مثلا دوربین canon sx10 رو آفومار میده 470 و نورنگار میده 430 تومان و این درحالیه که هر دوتا بیمه ی بدنه ی سامان هم دارند، حالا واسه من جای سواله که:
با توجه به اینکه فکر نمی کنم مواردی رو که بیمه بدنه ی سامان در این دو شرکت تحت پوشش قرار میده تفاوتی وجود داشته باشه پس تفاوت قیمت تنها به گارانتی بر می گرده. بعضی ها می گن آفومار به دلیل سابقه ی بیشتر و معروفیت همیشه گرونتر میده و هیچ فرقی با گارانتی های دیگه مثلا نورنگار نداره اما بعضی ها میگن یکم پول بیشتر بده و از آفومار بخر تا خیالت راحت باشه!
حالا من موندم چیکار کنم؟ از دوستان تقاضای کمک و راهنمایی دارم.
ممنون
سلام
دوست عزیز ، ملاک رو قیمت درج شده در سایتها قرار ندهید
این سایتها متاسفانه کمتر آپدیت میشوند (اگر میخواهید از قیمت باخبر شوید ، با تماس تلفنی بپرسید)
مثلا دیجی کالا همین دوربین (SX10 IS) رو 419 تومن زده ! عنوان گارانتی هم 1 سال تعمیر رایگان
بنظر من همین کافیه (1 سال گارانتی تعمیر) { حتی من خودم پول اون رو هم نمیدم و چیز اضافی میدونم}
با گارانتي و خدمات طلايي ديجي کالا (يکماه تعويض + يکسال تعمير + بيمه بدنه و سرقت) هم دوربین رو به قیمت 428 هزار تومن میده
در هر صورت انتخاب با شماست
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SX10%20IS
تازه این فقط قیمت موجود در سایتهاست . قیمت بازار حتما فرق میکند .
موفق باشید
ببخشید مثل اینکه با پست جناب قبادی همزمان شده (ندیدم)