من از نورنگار 580 خرید کرده بودم و گارانتی کرده بود. الان دیگه خبر ندارم چون خریدم قبل از عید بود.
من از نورنگار 580 خرید کرده بودم و گارانتی کرده بود. الان دیگه خبر ندارم چون خریدم قبل از عید بود.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
بنده هم چند روز پيش براي خريد اس بي 600 به جمهوري رفته بودم . يكي از فروشنده ها كه به قيمت 270 ميداد، گفت كه با گارانتيه!! (نيكونگرش)
البته من ديگه حوصلش رو نداشتم وايسم ته و توش رو در بيارم...
رفتم و از يكي از فروشگاه هاي ديگه كه تا حدودي هم آشنا بود، به قيمت 255 خريداري كردم.كه اين فروشنده هم ميگفت نديده است فلاشها گارانتي داشته باشند.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
اینطور که من فهمیدم بعضی بازرگانی ها مثل ایده ال بیمه دوربین رو در صورت نیاز مشتری با 5 درصد قیمت دوربین
انجام میدند در صورتی بازرگانی مثل نورنگار بیمه و دوربین رو با هم به مشتری میدند و پول اضافی برای بیمه
نمی گیرند هر چند قیمتهاشون ممکنه 10-20- تومن متفاوت باشه اما بازم با پرداخت نکردن 5 درصد صرفه جویی
چند هزار تومانی کردید.
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن بنده همین چند دقیقه پیش داشتم یه کامپک از نور نگار می خریدم که قبل از واریز پول زنگ زدم و فروشنده گفت موجوده ولی چینیش که منصرف شدم چون گفت ژاپنیش هست ما نداریم. می خواستم ببینم اگه از گارانتی دیگه بخرم و اونها نگن چینیه چطوری تشخیص بدم؟
چند روز پیش گفتگویی با یکی از اعضای شرکت افومار داشتم و دلیل تفاوت قیمت بالای محصولات این شرکت را با دیگر شرکت های معتبر جویا شدم که پاسخ ایشان به شرح زیر می باشد :
شرکت افومار محصولات خود را از اروپا وارد می کند و همانند دیگر شرکتها از کشورهایی نظری سنگاپور و هنگ کنگ وارد نمی کند
محصولات دارای کیفیت عرضه شده در سطح اروپا می باشد و هیچگونه مشکل خاصی ( اعم از محصولات ریفرشد و تعویضی و یا قاچاق ) را مشمول نمی شود
اجناسی که در اروپا پخش می شوند لبتدا در هلند و سپس در خاور میانه عرضه میگردد و برای همین قیمت تمام شده محصولا ت بیشتر می شود
همین امر باعث شده که مدیریت شرکت افومار از وارد کردن تجهیزات جانبی مانند فلاش و لنز و .... کند ممانعت کند
بطور مثال فلاش 580 که در سطح بازار با قیمت 430 هم به مشتری عادی عرضه می گردد , برای شرکت گاها بیشتر از این قیمت تمام می شد و همین امر باعث می شد که زمانی این شرکت این فلاش را با قیمت تقریبی 500 به بازار عرضه می کرد
حمید رضا مرادی
G12
میمونه فقط قدرت تبلیغات !
پس کشور ها و یا بازرگان هایی که از سنگاپور و هنگ کنگ دوربین کنون می خرند در واقع دارند بنجول خری می کنند؟ :biggrin:
به نظرم یکی از این ورک شاپ ها برای مدیران ارشد این دفتر بازرگانی ضروری است:
الف: ورک شاپ تجارت : در صورتی که نمی دانند در شرایط مساوی باید از جای ارزانتر و نزدیک تر به مبدا بخرند.
ب: ورک شاپ انصاف:در صورتی که نداشته باشند!
ج: هر دو : در صورت نیاز!
د: هیچیکدام! : در صورتی که از وضع موجود راضی هستند!
پ ن :
از ضرری که به مملکت می خورد که بگذریم بنده عاشق جنس قاچاق هستم.
سلام دوستان
راستش من در ایران زندگی نمی کنم ولی الان اینجام. من می خوام eos 50d and eos 7d بخرم. توی بازار چند نوع گارانتی هست مثل آفومار و ایده آل. اختلاف قیمت زیادی دارند. با آفومار صحبت کردم گفت نماینده رسمی کنون هست و جنساش اصله!! :confused:و علت گرونیش هم همینه و گفت که جنسهاس ایده آل قاچاقند و چون گمرک نداره ارزونتره. برای من گارانتی ایرانی اصلا مهم نیست چون اینجا نیستم. فقط می خوام بدونم که کیفیت کالای ایده آل با آفومار یکیه یا به خاطر ارزونتر بودن پایینتره؟ اصولا دوستان گارانتی ایده آل رو پیشنهاد می کنند یا نه؟
با سپاس
سلام
فکر میکنم تاپیک بهتری برای این سوال باید باشه.
والا ما که در ایرانیم سعی میکنیم بدون گارانتیشو بخریم! چون گارانتی در اینجا فقط یک شوخیه یکجانبهست!
حالا شما که دوربین را میخواهید بخرید و ببرید (اگر درست حدس زده باشم) دیگه چه فرقی میکنه؟
مجتبی ناظمی