دیگه برامون عادی شده هر چند وقت یه بار یکی از این خبرها رو بخونیم. دقیقا هم توضیح ندادن منظورشون کدوم مرسولات پستیه؟ اگر منظورشون از کشور چینه که از اول هم مشکلی نبوده همین الان هم داره میاد فقط مشکل گمرکه که یه سالی میشه داره بازی در میاره. ولی اگر منظورشون بسته های آمازون و ایبی هست که ارسال مستقیم به ایران به دلیل تحریمها فعلا وجود نداره اگر هم قراره این شرکت چینی واسطه بشه پس دیگه چرا نوشتن بدون واسطه؟
قبلا هم یکی دیگه از این شرکتها بود که مثلا با پست قرارداد داشت وقتی قیمت یه محصول رو تو سایتشون محاسبه کردم دیدم به ازای هر دلار باید بالای 10 تومن پرداخت کنم تازه فکر کنم گمرکی هم پای خودمون بود.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام مصطفی عزیز
من هم مثل شما امیدوارم روزی بشه به راحتی خرید کرد و فکر موارد بعد از خرید نبود تا الان هم میشد خرید کرد ولی این یه قرارداد رسمی بین دو شرکت پستی داخلی و چینی هست
برای من این دو شرکت مهم نیستن فقط بسته شدن همچین قراردادی به نظرم یه قدم رو به جلوست
وقتی این خبر و با خبر ارسال آمازون به ایران کنار هم بزاریم یعنی یه چیزایی در حال تغییر حالا هرچند لاکپشتی ولی اتفاقاتی در حال افتادن
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام
داخل سایت علی اکسپرس تعدادی از تجهیزات جانبی مورد نیازم رو با قیمت خیلی مناسب پیدا کردم شیپینگ رایگان هم داشتن ، با موفقیت آدرس خودم رو وارد کردم(داخل استان کرمان) و همه مراحل خرید رو جلو رفتم،فقط صفحه خرید باز نشد ،اگر باز میشد هم متاسفانه امکان پرداخت دلاری نداشتم و ظاهرا تنها راه استفاده از خدمات سایت های واسطه وطنی هست
قیمت کالاها 34 دلار شد(این طور که داخل یکی از سایت های واسطه نوشته بود برای محصولات زیر 50 دلار گمرک پولی نمیگیره )
یکی از این سایت های واسطه با گرفتن لینک صفحه سبد خرید و یوزرنیم و پسورد اکانت علی اکسپرس باقی کارها رو انجام میده و نهایتا با کارمزدش 130 هزار تومن دریافت میکنه جالبه که این کالا ها داخل سایت های ایرانی جمعا بالای سیصد هزار تومن قیمت میخورن
این طور که از اطلاعات صفحه های قبلی تایپیک متوجه شدم ظاهرا پول پست داخل ایران رو بعد از دریافت کالا باید پرداخت کنیم
نظر شما درمورد این خرید چیه ؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو در این رابطه به اشتراک بذارید
زمان تحویل کالا بین 20 تا 60 روز قید شده به نظر شما و با توجه به تجربیاتتون حدودا چه مقدار طول میکشه تا به دستم برسن ؟
سلام آقا محمد
فکر میکنم اگه از طریق واسطه سفارش بدین دیگه هزینه ارسال پای شما نباشه بخصوص اینکه موردی که میفرمایید ارسال رایگان داره ولی در کل هزینه پست هم آنچنان زیاد نیست به نظر من اگه کل خریدتون با 130 تومن انجام میشه و همون خرید تو ایران بالای 300 در میاد فکر میکنم خرید مناسبی باشه
----
شما در مورد اکستیشن تیوب پرسیده بودید امروز؟ تاپیکش رو یافت نمیکنم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
من که هزار بار گفته بودم علی اکسپرس به ایران نمیفرسته حالا مگه چی میخواستین بخرین؟ حتما تو سایتهای دیگه چینی پیدا میشه. قیمتهای علی اکسپرس چند وقتیه که فرق چندانی با باقی سایتها ندارن.
ویرایش توسط mostafa_1366 : Sunday 10 July 2016 در ساعت 01:19
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105