نمیدونم درسته بگم یا نه
اما تجربه شخصی من از این فروشگاه فقط و فقط بی مسولیتی و جوابهای الکی و زمان تلف کردن بود به بهونه های مختلف مثل کارمند جدید اشنا نیست / نفر اصلی هر روز تا ساعت 6 عصر درگیر کارهای بانکی هست ! / قیمت را باید از انبار بگیریم در صورتی که چیزی که عکس فروشگاه نشون میداد حاکی از این بود که هرچس هست همونجاست / و ....
فروشگاهی که قبل از خرید اینطوری پاسخگو باشه بعد از واریز پول چطوری میخواد باشه ؟
اگر بحث در مورد فروشگاه ممنوع هست عذر میخوام و پستم رو حذف کنید
اما اگر قرار به ممنوع بودن باشه دوستان هم درست نیست تبلیغ کنن
منم تجربه شخصیم رو گفتم که به صورت تلفنی بود
فکر میکنم فروشگاه رو اشتباه گرفتید ایمان جان.چون این فروشگاه کلا دو نفر بیشتر نداره که اونها هم برادرند.و اصلا از این با کلاس بازی ها و ...خبری نیست اونجا.خودم چند باری از ایشون خرید کردم که کلا هم از همه روال خریدم راضی بودم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دقیقا فکر کنم خودشون هستن
که در فیس بوک هم تبلیغات زیاد دارن
و واقعا یک هفته با جوابای خنده دار و تابلو دروغ و ... وقت رو گرفتند فقط
در هر صورت شاید هم شانس بد من بوده
من اصلا قصد جسارت ندارم و امیدوارم همه بتونن با قیمتهای کمتر وسایل مورد نیازشون رو بگیرن
نه قصد تبلیغ برای جایی رو دارم و نه قصد تخریب چون نه آشنایی دارم و نه دشمنی ! فقط تجربه خودم رو که مربوط به 2 هفته قبل بود گفتم
آف تاپیک میشه و فکر میکنم همه پسهامون حذف بشه ولی فکر میکنم اون فروشگاهی که در فیس بوک تبلیغ داره این نباشه.
عقیل احمدی
اگه بخوام همین نیکون رو نگه دارم چی؟ با چقدر میشه یه تله ی عالی نیکون خرید؟
مثلا قیمت 400اف 2.8 نیکون چنده؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
فکر کنم یک چیزی در حدود 20 میلیون تومان باشه.آخرین قیمتی که داشتم قبل از این موج آخر گرانی 18 تومن بود.
عقیل احمدی
ج.ابراهیمی
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2