با سلام ؛
من با حسن آقا موافقم ؛ برعکس حرف هایی که بعضی از دوستان زدند و گفتند که اگه با DSLR بلد نباشی کار کنی ؛ عکسات خیلی بد میشه ، دقیقا برعکسه !
حسن آقا به این موضوع اشاره کرد ، سیستم Auto یک DSLR قطعا از سیستم Auto یک کامپکت قوی تر و هوشمندانه تره ، پس صد در صد حتی اگه کار حرفه ای و صحیح DSLR رو بلد نباشید ، در حالت Auto تصاویر بهتری از کامپکت بهتون می ده !
بزرگی دوربین های DSLR اینقدرها هم بحث سنگین و عجیبی نیست ! به قول آقا اتا ، 1100D ، 1000D و این دوربین ها اینقدرها بزرگ نیستند که موجب دردسر شن ! دوربین های سوپر زوم کامپکت هم من به شخصا ( دارم می گم به شخصا ، نظر علمی یا آکادمیک نیست ) دوست ندارم. البته این موضوع بی راه حل هم نیست ، می توان یک لنز Super Telephoto با آن فاصله کانونی مد نظر گرفت و روی DSLR سوار کرد.
کلا دوربین کامپکت چیزی است که بیشتر عرف هست بین عموم و افرادی که به عکاسی ( حتی آماتور ) علاقه ندارند. اما کسانی که حتی به عکاسی آماتور هم علاقه دارند ؛ صد در صد گزینه DSLR ( حتی ضعیف ترین ) گزینه بهتری است. کار با DSLR هم در حد کارهای آماتور و یادگیری تنظیمات آن ( مثل : شاتر ، اپرچر ( دیافراگم ) ، وایت بالانس ، ایزو و ... ) کار سختی نیست و شما با خرید یک دوربین DSLR و کمی ور رفتن با آن می توانید تنظیمات فوق را فرا بگیرید.
این نظر بنده بود و نظر دوستان هم قابل احترام ؛
موفق باشید