نوشته اصلی توسط
Nima Sadigh
بهتر است باز هم هدف از بحث را بیان کنم.
هدف بحث این بود که با خرید یک دوربین در حقیقت یک سیستم را می خرید و در آینده باید با محصولات موجود سازگار با آن سیستم کنار بیایید.
مثالم در مورد فلاش فکر می کنم زیاد کارساز نبود و شما تنها روی آن متمرکز شدید. ولی احساس می کنم به طور کلی منظورم را رسانده ام.
یکی از مفیدترین تجهیزاتی که یک کاربر slr یا mirrorless می تواند پس از گذشت مدتی از خرید دوربینش تهیه نماید فلاش اکسترنال ttl هست. تاثیر این وسیله در عکاسی در نور کم و در محیطهای سرپوشیده باور نکردنی هست و واقعا می تواند کیفیت عکسهای گرفته شده در این محیطها را به صورت جهشی یک پله بالاتر ببرد. آمار فروش بالای این فلاشها و رضایت عجیب کاربران از خریدشان هم تایید کننده این امر هست. می توانید آمار فروش و نظرات را در سایتهایی همچون آمازون ببینید.
در مورد اصل خود تنظیمی که فکر می کنم منظورتون بالا و پایین شدن قیمتها با توجه به عرضه و تقاضا هست نظر خاصی ندارم جز اینکه این مورد در بازار ایران که بازار آزادی نیست اغلب در عمل اتفاق نمی افتد. ولی با نظر شما مخالفتی هم ندارم.
در مورد شخصی سازی که اشاره کردید، احساس می کنم کمی وارد بحث روانشناسانه خرید شدم که بیشتر می تواند برای مخاطب ثالث این بحث مفید باشد. جسارت به شما و انتخابتان نشود.
در نهایت پیشنهاد اجاره محصول مناسب فردی هست که به یک دوربین خاص(مثلا یک dslr) مسلط هست و با اجاره آن به راحتی می تواند از قابلیتهایش بهره ببرد!
نظر شما محترم هست. ولی به نظر من دوستمون Erix در دسته جدی قرار می گیرند. یکبار دیگر پستشان را مشاهده بفرمایید. کاربر خانگی و عادی سوالش به شکل دیگری هست.