کیفیت عکس همه دوربینهایی که اشاره کردید خوب هستند. البته روی کیفیت لنزها یا نحوه کارکرد دوربین می توان بحثهایی نمود ولی در عکاسی از مراسم بحثهای بسیار مهمتری وجود دارد.
-اولین نکته این هست که عکسها را دوربین نمی گیرد و عکاس آنرا می گیرد. بنابراین اگر تجربه عکاسی زیادی ندارید مطمئنا عکسهای خوبی نمی توانید بگیرید.
-دومین مورد این هست که برای مراسم این چنینی استفاده از دوربینی توصیه می شود که روی نحوه کار با آن مسلط باشید و چند ده جلسه تجربه کار با تنظیمات آنرا داشته باشید. در مراسم مهم بحثهایی همچون داشتن دوربین بک آپ و باتری اضافه هم مطرح می شود.
-سومین مورد اهمیت نورپردازی و استفاده از فلاش در عکاسی مراسم هست. که استفاده از فلاشهای اکسترنال(اسپید لایتها) هم تجربه خود را می خواهد.
-چهارمین موردی که به نظر من می رسد، کم بودن لنزها و تجهیزات سونی در بازار ایران و جهان و سخت بودن خرید و فروش آنها چه به صورت نو و چه به صورت کارکرده است. من شخصا به هیچ کس توصیه نمی کنم dslr سونی بخرد. البته بحث میررلسهایش جدا است.
اگر بازهم با این کارتان اصرار دارید، با توجه به بودجه شما پیشنهاد من خرید یک dslr کنون همچون 700d یا 750d به همراه یک فلاش اکسترنال مثلا از برند کنون یا Yongnuo هست. یا مشابه همین تجهیزات از برند نیکون هست.
در نهایت متوجه نشدم چرا به دنبال میررلس بوده اید. این دوربینها معمولا کوچکترند ولی خوب معمولا تجهیزات جانبی کمتری در بازار برای آنها یافت می شود؛ مثلا چیزهایی مثل لنز یا فلاش.