سلام دوستان
یکی از رفقا میخواد دوربین بدون اینه بگیره و با اولویت عکاسیه خیابونی
برند مهم نیست چی باشه
قیمت هم تا 4 تومن میتونه هزینه کنه.
ممنون
فوجی x100t با لنز ثابت mm 23 (معادل 35 mm در فول فریم) گزینه خیلی خوبی برای عکاسی خیابونی هست قیمتش هم در سایت های داخلی 4.5 و قیمت دلاری هم 1000 دلار هست . اگر محدودیت بودجه دارند اگر x100s رو هم بتونند پیدا کنند میتونه در رنچ قیمتش دوربین خیلی مناسبی برای عکاسی خیابونی باشه . اگر هم قصد عکاسی در سایر ژانر ها و نیاز به بدنه با قابلیت تعویض لنز دارند میتونند به سری x-e یا x-pro فوجی نگاهی داشته باشند
سلام بر اساتید فن...
یه مدتی میخوام دوربین بخرم...به دلیل بزرگی و سنگینی DSLRالان نگاهم به بدون آینه ها افتاده....
سوالی داشتم...اونم اینکه ایا بدون آینه ها نسبت به DSLRها در هم رتبه های خودشون از نظر عملکرد و خروجی ضعیف تر اند؟ یا قوی تر؟
مثلا اگر یکی با یه دوربین هم رده بدون آینه و DSLR عکاسی کنه خروجی چی میشه؟
من تا 5 تومن واسه بادی و لنز میتونم هزینه کنم .... اگر پیشنهادی دارین ممنون میشم....
بیشتر هم واسه عکاسی منظره و خیابانی و این جور چیزا...
ممنون از وقتی که میزارین....
درود بر شما
در عمل از نظر خروجی بین یک اس ال ار و بدون اینه در صورت هم اندازه بودن سنسور و مشخصات فنی٬ فرقی وجود ندارد. ولی استفاده از بدون اینه ها مزایا و محدودیت هایی دارد که البته در مدل های جدیدتر محدودیت ها کم رنگ تر شده اند.
محدودیت هایی مثل نداشتن چشمی اپتیکال که خودم به شدت باهاش مشکل دارم ولی در کنار اون سبکی دوربین مزیت بزرگی حساب میشه.
بعضی مدلهای بدون اینه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار می باشند ولی متاسفانه محدودیت لنز دارند و مثل اس ال ار ها امکان خرید و انتخاب لنز به راحتی وجود ندارد.من در کنار D610 از الیمپوس EM5 استفاده میکنم و با وجود اینکه از نظر کلاس کاری در درجه پایین تری قرار دارد ولی گاهی اوقات عکاسی با آن به مراتب لذت بخش تر راحت تر می باشد.
پیشنهاد من به شما این است که اگر عکاسی برای شما جنبه تجاری ندارد به سراغ بدون اینه ها بروید ولی اگر قرار است شغل شما باشد اس ال ار انتخاب منظقی تری است.
انتخاب های پیش رو هم میتونه کنون سری EOS-M باشه که قیمت مناسبی داره و لنزهای متنوع تر و کلا از نظر اقتصادی مقرون به صرفه. سونی با کیفیت بهتر ولی کمی گران تر.فوجی هم هست ولی قیمت بدنه و لنزهاش کمی آزار دهنده هستش اما در کنار قیمت بالا کیفیت و جذابیت خاصی داره که آدم نمیتونه به راحتی از کنارشون بگذره.
موفق باشید
سلام دوستان
تقریبا دو سالی هست canon G7x دارم,دوربین دوست داشتنی هست ولی خوب بخاطر کامپکت بودن محدودیت هایی هم داره
بنظرتون کار درستیه که برای ارتقا دوربین Fuji XE1 18-55 XF رو بقیمت 2100 بخرم؟یا Fuji XM1 16-50XC رو بقیمت 1500؟
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید خوشحال میشم
سلام!
هرچند تجربه کار با دوربین های بدون آینه رو ندارم و درسته که از دوربین های این رده از مدل فوجی خیلی تعریف می کنند، اما جای شما باشم و بخوام برم سراغ بدون آینه ها ترجیح میدم هزینه های تجهیزات جانبی، خدمات پس از فروش، فروش دست دوم و هزینه لنزهای تکمیلی رو در نظر بگیرم و بنابراین سراغ بدون آینه های کنون میرم.
کنون های بدون اینه هم پیشرفت های قابل قبولی داشتند.
موفق باشید!
ویرایش توسط s.m.h.m : Wednesday 23 November 2016 در ساعت 12:18