لرزش گیر در دوربین های بدون آینه؟
سلام
بعد از کلی بالا و پایین کردن، متمایل شدم به خرید دوربین های بدون آینه. با توجه به محدودیت بودجه ام، که حدود دو و نیم میلیون هست، گزینه هام در بازار ایران محدود هستند. ظاهرا گزینه های ارزان قیمت این بازار اکثرا لرزش گیر ندارند (روی بدنه). من متوجه نشدم لنزهای کیت های اصلی لرزش گیر دارند یا نه.
آیا این مساله مهمی هست یا نه؟ و چقدر؟
در حاشیه: دوربین های بدون آینه پاناسونیک در ایران وجود ندارند، نه؟ GX85 به نظر دوربین خیلی خوبی میاد. هم از لحاظ همین لرزش گیر و هم از لحاظ داشتن EVF.
کسی نظری نداشت؟
الان یکی از سایتها Olympus OM-D E-M5 رو با قیمت حول و حوش 2.6 میلیون گذاشته. ظاهرا با لنز 12-50 اصلی کیت و گارانتی اصلی. با این قیمت، این دوربین نسبت به Fuji X-A2 و Canon EOS M3 مزیت داره؟ با وجود قدیمی بودنش؟
اگر پاسخ بله است که هیچی، اگر خیره، بین اون دو تا کدوم رو انتخاب کنم؟
سنسور این دوربین، از دو دوربین دیگهی فوجی و کانن کوچکتره . اما ، با این وجود خروجی بسیار خوبی داره و بدنهی بسیار خوبی هم هست .
برتری آن نسبت به نمونهی فوجی داشتن ویزور مناسب و لرزشگیر چهارجهتهی آن است .
و برتری آن نسبت به نمونهی کاننی، سرعت فوکوس بیشترش ...
سلام دوستان
بعد از کلی فکر و صحبت تصمیم گرفتم به میرورلس کوچ کنم. با توجه به اینکه عکاسی منظره و گاهی خیابانی انجام میدم، محدودیت لنزها که هست در اینجا بین سه گزینه موندم:
1- دوربین فوجی X-T2 : قیمت بالایی داره.
2- دوربین فوجی X-T20 : امکانات کمتری نسبت به قبلی داره ولی قیمت مناسب تره و ابعاد کوچکتر.
3- دوربین فوجی X-T1 : قدیمی تره ولی افت قیمتش رو کرده .
میخواستم دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند بین این سه گزینه کدوم یکی با توجه به قیمت گزینه بهتریه و مثلا تا 3 سال آینده هم از رده خارج نمیشه؟
* دوربین فعلیم هم نیکون دی 700 و لنز هم 16-35 هستش...
با تشکر فراوان
دست شما درد نکنه.
weather proof بودن مهمه به همین خاطر xt-20 رو تقریبا گذاشتم کنار و الان با توجه به صحبت شما و قیمت ها نظرم به xt-1 نزدیک تر شد. چون اولین دوربین میرورلسم هم هست فکر کنم بهتره باشه... با رویوهایی هم که خوندم بنظر مثبت میاد... حالا اگه دوستان باز توصیه یا پیشنهادی دارند بفرمایند که عالی است...
ممنون
سلام
اصلا به فکر قدیمیاش نباش xpro 2 .xt2. x100f.xt20 فقط به همینا فکر کن چون واقعا کوچ کردن به ۳ سال پیش جذابیتی واستون نخواهد داشت اگر مشکل مالی هست صبر کن
اما مدلی که واسه ۳ سال پیشه خیلی خرید جالبی نیست. و اینکه خیلی فرق بین مدل قبلی و جدید ها هست از سنسور بگیر تا پراسسور بسیار بهتر ویوفایندر کلا همه چی
مخصوصا اون مود آکروس لعنتی فوق العاده!