مرسی آقای چگینی.اگر ممکنه در مورد خرید راهنماییم کنید.
باسلام خدمت اساتید.دوربین sony cybershot dsc-hx300 رو کجا میتونم خریداری کنم و قیمتش چنده.اصلآ ایران اومده؟ممنونتون میشم زودتر جوابمو بدین
جمع بندی بعد از خوندن این تاپیک (پست های 7 سال پیش تا الان )
(فک کنم بدرد دوستان دیگه هم بخوره)
دوربین :
یک dslr که که نوع و قیمتش با توجه به بودجه ی ما مشخص میشه .... و خلاص
لنز:
لنز واید واسه عکس های داخلی و عکسهای با فواصل کم ..... مثل 10-22 و 10-20 و 8 - 16 و ...
لنز تله برای کسایی که میخوان از آثار باستانی مثلا توی سقف گنبد ها و ... عکس بگیرن که نیاز به یه لنز زوم هم پیدا میکنن .... مثل 15 - 85 یا 18 -135 و یا تله های بیشتر
سه پایه:
با جنسی قرص و محکم که بتونه وزن Dslr و لنزش رو بخوبی تحمل کنه
دوربین 1.5 با بالا
لنز واید 2.5 -3.5 و بیشتر
سه پایه هم فک کنم 0.3 به بالا ...
که اگه بجای لنز تله هم از همون کیت استفاده کنیم با قیمت های الان حداقل 4.5 تا 5 باید خرج کرد
میخواستم یه G15 بگیرم ولی 28mm جوابگو نیست گویا ....
باید بازم صبر کنم (پس انداز کنم)
اساتید تایید میکنن حرفامو؟ یعنی برداشتی که کردم درسته؟
راهی هست که لنز های ارزون تری گیر آورد با واید 10-20 مثلا و ... ؟
البته به نوع استفاده ومصرف عكسهاتون هم بستگي داره. به اين معني كه الان مثلا نيكون ٧١٠٠ با لنز كيت ١٨-١٠٥ هم تركيب خوبي هست وبا يك توكينا ١١-١٦ يا ساميانگ١٤ م م تقريبا تركيب كامل وبا كيفيتي خواهيد داشت و لنز تله ٤-٥ ميليوني هم براي معماري فك نميكنم چندان لازم بشه. ضمن اي كه سنسور ٢٤ م پ دوربين ٧١٠٠ هم ميتونه خيلي جاها كمك كنر براي كراپ و بدست اوبن عكسهايي كلوزاپ از مثلا سقف وازاين دست.
5 تومن منظورم در مجموع بود ... با توجه به حداقل ها ...اونم بدون در نظر گرفتن لنز تله. یعنی از لنز کیت استفاده کنیم تا بعد
والا لنز تله به قول شما کاربردش اونقدرا نیست
من واسه عکاسی داخلی نیاز دارم
واسه همین واید رو حتما نیاز دارم
البته به قول آقا ahmad.abaee عزیز هم میشه با G15 و همرده های اون و عکاسی پانوراما هم یه کارایی کرد ....
نمیدونم والا
7100D رو هم دوس دارم
ولی بدنه ی خالش 3.5 - 4 اینوراس فک کنم با کیت 4.7 تا اوجا که یادمه
سلام
من رشته شهرسازی میخونم ولی برای پاس کردن برخی واحدها که با رشته معماری مشترکه درس عکاسی هم داریم و میخام یه دوربین عکاسی خوب بخرم
اول اینو بگم که هیچی از دوربین دیجیتال سرم نمیشه (البته هیچی هیچی که نه بلخره یه چیزایی حالیمه :دی )
1- با این حرفا به نظر شما در رنج قیمت 1 تا 2 میلیون چه دوربینی نیمه حرفه ای یا حرفه ای پیشنهاد میدید؟
2- بین برندهای نیکون و کنون کدوم بهترن؟
3- دوربینم باید قابلیت تعویض لنزو داشته باشه و میخام فول اچ دی فیلم بگیره و با شب هم مشکلی نداشته باشم
خودم نظرم روی 600d یا نهایتا 700d کنونه
خواهشا راهنمایی کنید
برای عکاسی معماری درحد کاردانشجویی دوربین خیلی نمی تونه نقش موثری داشته باشه شما بایک دوربین dslr DX البته با انتخاب لنزهای مناسب می تونید عکسهای خوبی بگیرید لنزهای واید و لنزهای واید pc البته لنزهای PC کانن و نیکون گرونه می تونید لنز سامیانگ استفاده کنید که تنها ایراد آن فوکوس دستی هست که البته برای عکسهای معماری جندان ایراد محسوب نمیشه.
سلام خدمت همه اساتید
من رشته ام معماریه.قصد خرید دوربین DSLR دارم.دوربین D5300 نیکون با کیت 18-140 را در نظر دارم میخواستم ببینم ایا این دوربین جواب گوی نیاز یک معمار هست یا نه؟
ممنون از همگی