صفحه 106 از 284 نخستنخست ... 6 56 96 102 103 104 105 106 107 108 109 110 116 156 206 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ : راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

ممنون از راهنمایی دوستان. من فقط کاربریم در حد تفریحی و خانوادگی است. و میخوام فقط یه عکس با کیفیت داشته باشم با امکانات خوب. ومیخوام با این بودجه بهترین انتخاب رو داشته باشم. در مورد دوربین های پناسونیک هم در این رده راهنماییم کنید ممنون میشم.
    در مورد h55 کسی نظری نداره؟؟

كاربر آشنا nikon_ir آواتار ها
    تشکر کرده
    67

سلام . من مدتیه که میخوام یه دوربین کامپکت بگیرم که بتونم باهاش عکس های اجتماعی و گوش شیطور کر , یواشکی بگیرم مخصوصن اینکه توی ایران جو عکاسی خیلی بد و امنیتی هم شده . بجز اون هم از همراه بردن دائمی دوربین خودم خسته میشم و باعث عذابم شده اینه که دنبال یه دوربین کوچیک وجمع و جور با کیفیت ساختاری خوب و البته کیفیت عکس خوب میگردم . بشه توی جیب مانتو یا کیف گذاشتش و همیشه همراه داشتش و یه جورایی آرتیستی باشه یعنی بزن و بگیر و ساده و سریع . اول به من دوربین پاناسونیک ال اکس 3 رو معرفی کردن که خب هم خیلی گرون بود یعنی 500 تومن و هم اینکه الان قدیمی شده . میخواستم منو راهنمایی کنین که چه دوربینی بگیرم خوبه ؟ مثلن مارک کنون و نیکون و پاناسونیک و سونی . بین اینها . چیزی پیدا میشه مثلن با 200 تومن که کیفیت و دوومش و ... خوب باشه و قابل قبول ؟ یا باید بیشتر بودجه بذارم ؟ من خیلی از صحنه هام رو بحاطر همین دوربین بزرگ داشتن دارم از دست مید م برای همین نیاز به دوربین کوجیک دارم . که نه وحشت ایجاد کنه نه محدودیت و نه دردسر . مثلن یک بار رفته بودم میدون شهیاد برای عکاسی و تا دیدن دستم این دوربین هست نذاشتن عکس بگیرم ولی بقیه مردم که دوربین معمولی داشتن رو کاریشون نداشتن و میگفتن دوربین حرفه ای ممنوع هست !!!!!! یا مثلن کنسرت گوگوش و ابی هم رفته بود دوربینم رو گرفتن و نذاشتن تو ببرم و گفتم ممنوع هست ! ولی باقی مردم با دوربین های کوچیک داشتن عکس میگرفتن و کسی کاریشون نداشت . خلاصه امیدوارم بتونم با راهتمایی شما انتخاب خوبی داشته باشم .
    Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
    F L I C K R

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

سلام دوستان عزیز
    من میخوام فردا برای مادرم بعنوان هدیه یک دوربین کامپک (ترجیحاً برند Canon) بخرم.

1- مادرم خیاط هستند و بیشتر برای عکسبرداری از مدلهای مختلف لباس نیاز به دوربین دارند.
    2- ایشون آماتور هستند و ترجیحا دوربین به تنظیمات خاصی نیاز نداشته باشد.
    3- هزینه من برای خرید حدود 200 هزار تومان است.

لطفا مرا راهنمایی کنید...

كاربر همراه
    تشکر کرده
    128

پیش فرض پاسخ : پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

نقل قول نوشته اصلی توسط APR19 نمایش پست ها
    آفتاب آمد دلیل آفتاب:
    مقاله دنیای اقتصاد
    برترین گوشی‌هاي موبایل برای عکاسی
    مقاله اصلی دیلی تلگراف:
    Top mobile phones: three of the best camera phones

خوشحال میشم نظر دوستان رو در مورد دوربینهای همراه موجود در بازار ایران بدونم؟
    بدرود

سلام
    افشین عزیز اگرچه این پست پاسخی برای سئوال شما نیست ولی فقط یاد آوری میکنم که در کنار دوربین همراه خوب روی گوشی موبایل, مجهز بودن گوشی به جی پی اس را فراموش نکنید. داشتن جی پی اس در کنار دیگر لوازم عکاسی علاوه بر ناوبری و مکان یابی آسان در طبیعت و دیگر موقعیتهای عکاسی, امکان Geotag کردن تصاویر را براحتی فراهم میآورد.
    با احترام
    محسن دیانی
    Afshin.Prt تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    120

نقل قول نوشته اصلی توسط nikpendar نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من میخوام فردا برای مادرم بعنوان هدیه یک دوربین کامپک (ترجیحاً برند Canon) بخرم.

1- مادرم خیاط هستند و بیشتر برای عکسبرداری از مدلهای مختلف لباس نیاز به دوربین دارند.
    2- ایشون آماتور هستند و ترجیحا دوربین به تنظیمات خاصی نیاز نداشته باشد.
    3- هزینه من برای خرید حدود 200 هزار تومان است.

لطفا مرا راهنمایی کنید...
    SX120 Canon

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    72

سلام دوستان من می خوام برای یکی از دخترای فامیل یه دوربین عکاسی بگیرم خودشم نمیدونه از دوربینه چی می خواد چیزی که من فهمیدم دوربینه عکس بگیره-فیلم هم بگیره !!
    خوب آره من میدونم که همشون عکس میگیرن فیلم هم میگیرن.یه 2-3 تا تو رنج قیمت تا 300تومان معرفی کنید.2-3 تا هم تا 400-450 فقط از برند های جالب باشه مثل کانن پاناسونیک به نظرم اینا جالب بود البته من آنالوگ کارم و اصلا تو این کامپکت ها سر رشته ندارم.خودم با یه g9 و fz28 عکاسی کردم fz جالب بود ولی g9 ....
    فقط خواهشم اینه که مدل و قیمت رو بدید حالا قیمت دقیق هم نبود اشکالی نداره که همین امروز برم بگیرم براش
    و یه سوال شخصی هم داشتم با توجه به اینکه من دوربین هاسی دارم و یکم محدودم کرده میخوام یه دیجیتال هم بگیرم ولی الان که لایکا lux v2 رو دیدم جذبم کرد چون حداقل از فکره خرید لنز برای یک dslr بیرونم میاره و بنظرم جالب میرسه به نظر شما به فکر dslr باشم یا روی لایکا فکر کنم چون ترجیح می دم به جای اینکه خرج لنز dslr کنم خرج هاسی جون کنم .

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

کلاس لایکا که واقعا از بقیه برندها جداس بخصوص که قیمتهاشم دست نیافتنی نیست و با 800 تومن میشه لوکس 4 اونو بخری که کیفیت خیلی خوبی هم تو عکاسی داره . ولی یه مشکلی هست اینه که مثل قدیم نیست 10 سال نگهش داری بعد بگی عجب چیزی خریدم چون تا اونموقع اینقدر تکنولوژی پیشرفت میکنه که فقط نقش دکوریش باقی میمونه. خودم تا نمایندگیشم رفتم و دلم نیومد پول یه eos500 رو به یه کامپکت بدم . ولی وقتی میخواست دوربین رو بده دستم انگار داشت جواهر میداد!!!
    canon ixus300 340
    canon sx210 340
    sony w380 260
    panasonic fx550 250
    ویرایش توسط bahri-d : Thursday 23 September 2010 در ساعت 09:43
    Saman-rock تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    68

نقل قول نوشته اصلی توسط Saman-rock نمایش پست ها
    سلام دوستان من می خوام برای یکی از دخترای فامیل یه دوربین عکاسی بگیرم خودشم نمیدونه از دوربینه چی می خواد چیزی که من فهمیدم دوربینه عکس بگیره-فیلم هم بگیره !!
    خوب آره من میدونم که همشون عکس میگیرن فیلم هم میگیرن.یه 2-3 تا تو رنج قیمت تا 300تومان معرفی کنید.2-3 تا هم تا 400-450 فقط از برند های جالب باشه مثل کانن پاناسونیک به نظرم اینا جالب بود البته من آنالوگ کارم و اصلا تو این کامپکت ها سر رشته ندارم.خودم با یه g9 و fz28 عکاسی کردم fz جالب بود ولی g9 ....
    فقط خواهشم اینه که مدل و قیمت رو بدید حالا قیمت دقیق هم نبود اشکالی نداره که همین امروز برم بگیرم براش
    و یه سوال شخصی هم داشتم با توجه به اینکه من دوربین هاسی دارم و یکم محدودم کرده میخوام یه دیجیتال هم بگیرم ولی الان که لایکا lux v2 رو دیدم جذبم کرد چون حداقل از فکره خرید لنز برای یک dslr بیرونم میاره و بنظرم جالب میرسه به نظر شما به فکر dslr باشم یا روی لایکا فکر کنم چون ترجیح می دم به جای اینکه خرج لنز dslr کنم خرج هاسی جون کنم .
    چون می فرمایید ایشان خانم هستند تجربه من می گه مهمترین فاکتور برایه خانم ها کوچک بودن و سبک بودن دوربین است که راحت بتونند داخل کیفشون بزارند عموما هم عکسها را با حالت اتوماتیک دوربین می گیرند . پیشنهاد من به شما مدل s-90 کانن هست قیمتش هم حدود 400 تومان است شاید فقط نقطه ضعفش کیفیت فیلم برداریش باشه که HD نیست می تونید صبر کنید یک S-95 بگیرید تو رنج کامپکت های کوچک ( دوستان گفتم کوچکها ) بزرگترین صفحه حساس را دارد که مهمترین فاکتور جهت تهیه عکس باکیفیت است
    Saman-rock تشکر می‌کند.
    وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    72

مرسی از راهنماییتون همین مدل ها که معرفی کردید کافیه
    خوب در مورد لایکا دوست عزیز که گفتین دوربینی نیست که 10 سال نگهش داری من در جواب شما, می پرسم 500d دوربینی هست که 10 سال نگهش داری؟ یا حتی 1d؟من اصلا به این موضوع فکر نمی کنم چون دوربینی که می خوام تا 20-30 سال دیگه داشته باشم همین هاسی هست شاید هم یه روزی اگه خدا محبت کنه بقیه پوله سری h هاسی رو بده یکی از اون مدل هاش.من به لایکا به عنوان یک دوربین دمه دستی همه کاره نگاه کردم !البته اینم بگم که یه جورایی دلم اصلا دوربین دیجیتال نمی خواد ولی چه کنم که نسل سومی هستم و باید داشته باشم.
    در مورد این لایکا من مشکلم تاحالا سنسورش که فکر کنم خیلی کوچیکه و برای بزرگ کردن عکس مشکل ایجاد می کنه !
    اگه از نظر مدیران اشکالی نداره این بحث لایکا رو ببریم تو یه تاپیک و با دوربین های دیگه مقایسه و نظر خواهی کنیم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

سلام بر عزیزان

من مونترال کانادا هستم و قصد خرید یه دوربین با کیفیت عکس و فیلم برداری خوب هستم البته مبتدی هستم
    این انجمن هم مطالعه کردم ولی نتونستم تصمیم بگیرم
    من میخوام اچ دی باشه و زوم متوسطی داشته باشه
    اینجا مدلهای اس دی 4500 از کنون هم هست ولی من نظری تو سایت در موردشون ندیدم
    مرسی