رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
نامگذاري دوربين هاي كنن در جاهاي مختلف دنيا متفاوته. دوربيني كه در آمريكا و كانادا به نام Canon PowerShot SD4500 IS مي شناسيد در ژاپن IXY 50S و در ساير نقاط دنيا Canon Digital IXUS 1000 HS ناميده مي شه و از سري اولتراكامپكت كنن محسوب مي شه و دوربين خوبيه ولي چون هنوز خيلي جديده كمي گرونه (در ايران به قيمت 430.000 تومان قابل تهيه است).
فرهاد حسيني
خیلی ممنونم از پاسختون
من بیشتر تاپیک ها مطالعه کردم با اینکه هیچی از عکاسی نمیدونستم
ولی با دیدن اطلاعات این فروم و مقایسه با اطلاعاتی اینجا از عکاسی هست و تحلیل و آنالیزهای دوستان با تجربه میخواستم بگم واقعا ایرانیها اگه امکانات داشته باشند حرف اول و آخر تو همه زمینه ها میزنند درود بر همتون
من تا حالا دوربین دستم نگرفتم(خیلی عذر میخوام) ولی دوست دارم از منظره ها و ... عکس بگیرم به قول دوستان صحنه های ناب شکار کنم!
هزینه از 300 تا 500 ولی خوب ترجیح میدم زیاد خرج نکنم
زوم بالا دوست دارم و فیلم برداری اچ دی(خوب معلوم شد چقدر مبتدی هستم!) و طبیعتا از دوربین عکاسی هم انتظار عکس خوب میرود با تنظیمات اتوماتیک
قبلا برام ظاهر ومگاپیکسل و شرکت سازنده مهم بود ولی با خوندن مطالب این فروم نظرم عوض شد و فرقی نمیکنه
اگر کامپکت باشه برام ارجحیت داره
البته میدونم این سوالات بسیار تکراری است و هزاران بار پاسخ داده شده و خرید الزاما به نوع کاربرد بستگی داره
اکثر کاربران با تجربه این مدل ها رو پیشنهاد کردند البته بعضی هاشون قیمتشون بالاتر از بودجه منه ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم چون خر و خرما با هم میخوام!
SX200&210&20&30 G10&11&12 FZ38 S200EXR HS10HX5 H50 FX700 F80EXR
سلام
بین دوربین هایی که نام بردید با توجه به خواسته هاتون من Canon SX210 IS رو پیشنهاد می کنم و بین اونایی که تو لیستتون نیست Canon S95 را :)
فرهاد حسيني
البته خودم هم این مدل خیلی دوست دارم و چند وقت پیش رفتم بخرم که مهلت دوشبه! تخفیف تمام شد (که دوربین و سه پایه و رم 2 گیگ و کیف کوچک بدون مالیات 295 دلار) و قیمت به 345 دلار برگشت و منتظرم یه تخفیف خوب بخوره که بخرم
الان 329 دلار با سه پایه که باید 12.5 درصد مالیات کبک و فدرال هم اضافه کرد
یه سوال دیگه بهتره گارانتی 2 ساله که حدود 56 دلار میشه بگیرم یا نه؟ و از چه کارت حافظه ای استفاده کنم؟
لطفا این سایت هم ببینید چون معمولا از این شرکت لوازم الکتریکی میخرم
سلام
ممنون Fujifilm FinePix HS10 دوربین با مشخصات جالبیه ولی دوستان با تجربه فروم ایرادات زیادی ازش گرفتن و بزرگ هم هست
پاناسونيك FZ100 هم بررسی میکنم امیدوارم تو تاپیک ها دوستان نقد کرده باشند
ویرایش توسط artinraad : Wednesday 6 October 2010 در ساعت 10:11
سلام ممنون از پیشنهادتون
اغوا کننده بود این FZ100 اما خیلی گرونه با مالیات و رم و... از 600 دلار بیشتر میشه
از مدیر محترم خواهش میکنم اگه مربوط به این تاپیک نیست منتقلش کنه
این سایت بهترین هارو تو هر زمینه ای انتخاب کرده
جالبه اچ اس 10 بهترین کامپکت سوپر زوم شده و جی 11 بهترین کامپکت حرفه ای