سلام
اگر قیمت 6 مدل اول رو با هم جمع بزنید, نصف قیمت مدل آخری نمیشود!!! :::big grin:::
اینهم مقایسه
ظاهرا" شما به زوم بالا علاقه دارید, نظرتون رو در مورد امكان تنظیمات دستی, ابعاد, قیمت و ...بفرمایید تا بهتر بشود نظر داد.
سلام
اگر قیمت 6 مدل اول رو با هم جمع بزنید, نصف قیمت مدل آخری نمیشود!!! :::big grin:::
اینهم مقایسه
ظاهرا" شما به زوم بالا علاقه دارید, نظرتون رو در مورد امكان تنظیمات دستی, ابعاد, قیمت و ...بفرمایید تا بهتر بشود نظر داد.
نقل قول:
(( آقای ولی عزیز توجه به اینگونه تستها و نتایج خوبه ولی چیزی که جالبه اینکه این سایتها به نظر من بیشترشون نظر کاملا درست وصادقانه ای نمی دند به طور مثال در مورد لنزها در یک سایت بالاترین امتیاز را دارد ولی در جای دیگر امتیاز متوسط با همان پارامترها به خاطر همین من خدمتتون عرض کردم سایتهایی که کاربران عکسهای خودشون رو قرار می دهند را سر بزنید نتیجه بهتری میگیرید ( نه به طور کامل )در مورد کیفیت تصاویر D40x و 400D هم هر دو تصاویر خوبی دارند و اینقدر که شما می فرمائیید نباید تفاوت داشته باشند ))
لطفا آدرس سایتهای دوستان را بفرمایید البته چند تا را دیده ام
ممنون
امير عباس ولي
samsung GX-10
جناب ولی،
ببینید تفاوت در رنگ هم به بدنه میتواند ربط داشته باشه و هم لنز.
من توی سایتی که فرمودید، نمونه عکسهای دو دوربین رو مقایسه کردم. حقیقتش این که خیلی نمیشه مقایسه کرد، چون حتی عکسهای با سوژه یکسان در شرایط نوری یکسان گرفته نشده اند.
سلام
photo.net
photosig.com
در سایت photosig شما حتی می تونید بر اساس لنز یا دوربین جستجو کنید
ببخشید بیشتر از اینها یادم نیست اگر دوستان سایتهایی با این کیفیت سراغ دارند آدرسشو بنویسند
مهیار سیاسی
اگه جای شما بودم 100 درصد Canon رو انتخاب می کردم....
چند نفر در این سایت Nikon 40DX دارن؟؟؟
اگه 400D خوب نبود اینقدر محبوب نمی شد .....
در دوربین های نیکون؛ Nikon D80 رنگ و کیفیت عالی داره.
این دو دوربین( Nikon 40DX و Cano 400D) تفاوت های کذایی با هم ندارن هر کدام رو خریداری بفرمایید پشیمان نمی شوید.
جای فرهاد خان 44 خالیه....( اگه ایشون حضور داشتن حتما جواب سوال شما رو می دادن.)
(Nikon D2x= A640)
ویرایش توسط Behnam_703 : Friday 23 November 2007 در ساعت 22:09 دلیل: اصلاح
سلام
آقای بهنام عزیز من با این نظر شما که چون نیکون کمتر از کننه پس کنن بهتره مخالفم
(البته ابدا قصد بحث برندی رو ندارم و هر دو این مارکها خوبند )
اگر بخواهیم اینطور نظر دهیم پیکان بهترین خودرو ایرانه و 1Ds MKII و D2Xs و ... هم بدترین دوربینهای توی این سایتند همینطور لنز 200-400 نیکون وبا ... چون تقریبا هیچ یک از اعضای این سایت این تجهیزات رو ندارند
مهیار سیاسی
بهنام عزیز
نه درست است که بگوییم Nikon D80 رنگهای بهتر از Canon 400D تولید میکند و نه درست است که در مورد کیفیت تصویر Nikon D40 شبهه ایجاد کنیم.
با عرض معذرت، گاهی بهتر است در مورد مسائل اصلا نظر ندهیم. چون برخی مطالب اینجا ثبت میشود و ممکن است افراد زیادی با مراجعه به فروم، مطالب مطرح شده را بخوانند.
سلام.
دلیل اینکه 1Ds MKII کمه اینه که قیمت بالایی داره و اگه قیمت مناسبی داشت بیش از این فروش داشت و دست من و شما بود اما....
دلیل کم بودن Nikon 40Dx به نظر من قیمتش نمی تونه چون قیمت بالایی نداره. دلیل هاش چیزهای دیگریست....
پیکان هم به خاطر قیمت و کارایی بالا، تعدادش زیاده...من هر وقت پیکان می بینم یاد S3is می افتم...:::big grin:::اگر بخواهیم اینطور نظر دهیم پیکان بهترین خودرو ایرانه
استاد خواهش می کنم یک بار دیگر پست من رو مطالعه بفرمایید.
من اصلا نگفتم Nikon D80 رنگهای بهتر از Canon 400D تولید می کنه
در مورد کیفیت تصویر Nikon D40 هم اصلا همچین اظهار نظری نکردمNikon D80 رنگ و کیفیت عالی داره.
این دو دوربین تفاوت های کذایی با هم ندارن هر کدام رو خریداری بفرمایید پشیمان نمی شوید.
ویرایش توسط Behnam_703 : Friday 23 November 2007 در ساعت 22:09 دلیل: اصلاح