سلام
دوربین من كه خیلی خوبه و سلام هم میرسونه!!! :::big grin:::
به قول دوستان هم در این فوروم حكم استامینوفن, گاو پیشانی سفید, پیكان و ...را دارد.
6500 هم شاید تولید نشه, ولی هنوز تو بازار پیدا میشه (فكر كنم).
در مورد 650 هم فكر میكنم كیفیتش خیلی بهتر از S3 IS باشد, و همینطور مزیت ابعاد جمع و جور كه واقعا" برای من یك آرزو شده. :(
آقا وجیذ منظورتون از
در مورد 650 هم فكر میكنم كیفیتش خیلی بهتر از S3 IS باشد, و همینطور مزیت ابعاد جمع و جور كه واقعا" برای من یك آرزو شده.
همون 6500 فوجی هست؟
Sony Cyber-Shot DSC-W35
با سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید كه بحث را تغییر می دهم.سوالی كه برای من بوجود آمده این است :
آیا نیكون دی40 اینقدر بد است كه با این قیمت خوب هم كسی حاضر به خرید آن نشده؟یا دی40 ایكس؟ چون نه حرفی عملی در مورد اینها زده می شود و نه كسی را در این سایت دیده ام كه از اینها داشته باشد و استفاده كند!!!
مطالب نوشته شده هم فكر می كنم بیشتر نقل قول از سایتهای خارجی باشد تا تجربه شخصی؟؟!!
با تشكر از دوستان صاحبنظر
امير عباس ولي
samsung GX-10
سلام
كی گفته D40 بده؟؟؟
فقط در مورد D40x گفته میشه كه اضافه مبلغ آن بر D40 فقط به دلیل 10 مگاپیكسلی بودن آن ارزش پرداخت ندارد و همان D40 بهتر است.
درثانی, خیلیها در این فورم D40 دارند, علی آقای توفیق, مسعود خان كلالی, خانم sshiivaa , رامین جان توكلی و .........خیلی از عزیزان كه الآن خاطرم نیست!!!
اینهم تاپیكهایی كه در مورد این دو دوربینند:
دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟
Nikon D40X
Nikon D40!
سلام خدمت دوست عزیز وحید
علت این سوال كم بودن صحبت در مورد این دو دوربین بود.البته تاپیكهای معرفی شده توسط شما را هم خوانده بودم اما به طور كلی ظاهرا كمتر مورد بحث قرار می گیرند.به نسبت دیگر دوربینها!
با تشكر
امير عباس ولي
samsung GX-10
آقا وحید شرمنده بازم یه سوال
دیروز دوربین كنون SD 850Is رو تو دست یکی از بچه های دانشگاه دیدم
دوربین جو و جور و خوشدستی بود
بنظر شما کیفیتش به A650Is میرسه؟ یا نه بهتره صبر کنیم تا A650 بیاد